Hoppa till sidans innehåll

Simtränarmöte om covidläget - återkoppling

11 NOV 2020 14:05
Återkoppling till Sveriges simtränare/simföreningar efter digital diskussion kring pandemiläget 5 november.
  • Skapad: 11 NOV 2020 14:05

Vi har en allmän smittspridning i Sverige, där vi alla är drabbade på olika sätt. Vissa regioner mer drabbade än andra, vilket gör att förutsättningarna oss emellan skiljer sig åt. Det är tuffa och påfrestande tider och det enda sättet att klara detta är att vi möter utmaningarna tillsammans. Där alla tar ansvar för sig själv, för varandra och för vår idrott.

Vi på förbundet gör allt vi kan för att skapa en så bra situation för er som möjligt. Vi vill att ni ska känna att vi finns här för er och att vi tillsammans kan hjälpas åt och hitta lösningar. När något sådant här oförutsägbart och ofattbart inträffar gäller det att tänka nytt och se möjligheter i den situation som råder. Att lyfta blicken och se framåt kan just nu vara svårt men nödvändigt.

Pandemin kommer att gå över, ha förtröstan. Vi vet bara inte när vi kommer kunna återgå till fullständig verksamhet igen.

Ingen ska behöva känna sig ensam i denna situation, även om sociala kontakter är begränsade. Kanske kan du redan idag höra av dig till någon vän i svensk simning och höra hur läget är?

I detta dokument finns en sammanfattning av de svar som inkom vid förra veckans digitala diskussion kring pandemiläget. Vi har gått igenom alla svar och grupperat dem. De svar som förekom i störst utsträckning ger vi exempel på och ger därtill tips på hur ni skulle kunna jobba vidare med rådande utmaningar.

Vi vill samtidigt passa på att bjuda in till en uppföljningsträff tisdagen den 24 november kl. 19:30. Länk till mötet har mejlats till alla medlemsföreningars officiella e-postadress.


Med vänlig hälsning,
Ulrika Sandmark, Jenny Gustavsson, Dennis Fredriksson, Kenneth Magnusson, Helena Bengtsson

Skribent: Kenneth Magnusson
Epost: This is a mailto link

 

Livetiming för Iphone

live-timing

I LiveTiming App kan du följa tävlingar live, få tillgång till startlistor, heatlistor och resultatlistor i realtid. Du kan även se resultat från tidigare tävlingar.

Postadress:
Svenska Simförbundet
Heliosgatan 3
120 30 Stockholm

Kontakt:
Tel: 0104765300
Fax: +4687246861
E-post: info@svensksimidrott...