Hoppa till sidans innehåll

Startlistan till Sum-Sim riks är klar

11 NOV 2019 17:21
Startlistan till Sum-Sim riksfinal 2019 finns nu publicerad på LiveTiming.
  • Uppdaterad: 11 NOV 2019 17:21

Startlistan finns nu publicerad på LiveTiming.

I några grenar har det funnits delade platser bland ordinarie platser och reservplatser. De har lottats och resultatet av lottningen framgår av startlistan. Tidigare år har denna lottning skett manuellt men i den nya versionen av WinGrodan (version 2) som släpptes under förra året finns det numera en inbyggd lottningsfunktion som har utnyttjas.

De närmsta dagarna kommer alla föreningar med deltagare på Sum-Sim riks att få inloggning till tränarappen där strykningar kan göras. Inloggning skickas till den "ansvarige tränaren/ledaren" som respektive förening har ackrediterat till tävlingen.

Uppdaterade startlistor p.g.a. inkomna strykningar kommer att publiceras löpande på LiveTiming och reserver kommer att flyttas upp till ordinarie plats. Om strykningar inkommer innan torsdag den 5 december kl. 12:00 kommer listan med reserver att fyllas på så att det alltid finns tre reserver. Efter det klockslaget fylls inga fler reserver på, utan endast de reserver som då finns i startlistan kommer ifråga om ordinarie simmare stryks under tävlingsdagarna. Glöm inte att även stryka reserver som inte ska tävla.

Skribent: Kenneth Magnusson
Epost: This is a mailto link

 

Livetiming för Iphone

live-timing

I LiveTiming App kan du följa tävlingar live, få tillgång till startlistor, heatlistor och resultatlistor i realtid. Du kan även se resultat från tidigare tävlingar.

Postadress:
Svenska Simförbundet
Heliosgatan 3
120 30 Stockholm

Kontakt:
Tel: 0104765300
Fax: +4687246861
E-post: info@svensksimidrott...