Hoppa till sidans innehåll

Ny talangutvecklingsansvarig anställd

12 MAR 2019 14:26
Tjänsten som Talangutvecklingsansvarig är nu tillsatt med Jenny Gustavsson.
  • Uppdaterad: 12 MAR 2019 14:26

 

”Jag kommer ursprungligen från Kalmar och har jobbat heltid med simning sedan 2006, först i SK Elfsborg och de sista elva åren i Spårvägen SF. Jag har läst Idrottsvetenskap och har en magisterexamen i psykologi inriktning idrott från Högskolan i Halmstad, och har även läst Idrottstränarutbildning 1, assisterande coach vid Malmö Universitet och är licensierad simtränare junior/senior.

Jag ser fram emot att få jobba med drivna adepter och hjälpa dem att utvecklas. Att utbilda, skapa förutsättningar, få simmarna att växa genom eget ansvar och vara ett bollplank för både dem och tränarna runt om i Sverige känns viktigt. Sedann är jag väldigt mån om att vi tillsammans skapar hållbara tränartjänster, gällande arbetstid och arbetsmängd annars riskerar mycket kunskap gå förlorad"

Jenny kommer fortsättningsvis vara anställd i Spårvägen SF på 50 % vilket möjliggör tjänsten som Talangutvecklingsansvarig inom Svensk Simidrott.

Skribent: Anna Hammar

 

Livetiming för Iphone

live-timing

I LiveTiming App kan du följa tävlingar live, få tillgång till startlistor, heatlistor och resultatlistor i realtid. Du kan även se resultat från tidigare tävlingar.

Postadress:
Svenska Simförbundet
Heliosgatan 3
120 30 Stockholm

Kontakt:
Tel: 0104765300
Fax: +4687246861
E-post: info@svensksimidrott...