Hoppa till sidans innehåll

Inbjudan Licenskurser: Land- och Styrketräning för simmare

13 MAR 2014 15:26
Nu finns det möjlighet att anmäla sig till licenskurser i land- och styrketräning för simmare med två olika inriktningar:
  • Skapad: 13 MAR 2014 15:26

Junior och senior

Kursen kommer att ta upp punkter som bland annat styrketräningsmodeller- och periodiseringar, styrketräningsteknik för simmare och transfereffekter mellan styrketräning på land till styrkeutveckling i vattnet. Dessa kommer att presenteras av Jonas Enqvist, Leif Larsson, Jeanette Berggren och Nicky Lukic.  Kravet för att delta är att man är minst 18 år och utbildad Simlinjeinstruktör eller motsvarande. Kursen kommer att hållas på Bosön på Lidingö i Stockholm den 17 – 18 maj.

För mer information och anmälan, läs här.

 

Barn och ungdom

I den här kursen kommer moment så som progression från lek till elitidrott, praktiska pass med MAQ-träning och simhoppsfys/gymnastik att behandlas. Föreläsare under helgen kommer att vara Jonas Enqvist, Leif Larsson och Maria Meckbach. Kravet för att delta är att man är minst 18 år och utbildad Simlinjeinstruktör eller motsvarande. Kursen kommer att hållas på Bosön på Lidingö i Stockholm den 17 – 18 maj.

För mer information och anmälan, läs här.

 

Kurserna är nu öppna för anmälan och då antalet platser är begränsad råder vi er att anmäla er så fort som möjligt. Sista anmälningsdatum är den 16 april 2014.

Skribent: Julia Freter

 

Livetiming för Iphone

live-timing

I LiveTiming App kan du följa tävlingar live, få tillgång till startlistor, heatlistor och resultatlistor i realtid. Du kan även se resultat från tidigare tävlingar.

Postadress:
Svenska Simförbundet
Heliosgatan 3
120 30 Stockholm

Kontakt:
Tel: 0104765300
Fax: +4687246861
E-post: info@svensksimidrott...