Hoppa till sidans innehåll

Ungdomslyftet 2017 - första träffen

01 SEP 2017 16:40
Den 14-17 september är det dags för den första träffen inom projektet "Ungdomslyftet" som arrangeras på Eriksdalsbadet i Stockholm. Totalt är 29 unga simhoppare och deras tränare kallade.
  • Uppdaterad: 01 SEP 2017 16:44

Huvudtränaren Mykhailo "Misha" Uhriumov från Ukraina anländer Sverige redan den 11 september och påbörjar förberedelserna inför träffen.

På denna första träff så är alla tränare som vill (alltså oavsett om man är tränare för någon av de kallade simhopparna eller inte) välkomna att vara med och se och lära hur Misha jobbar och hur upplägget på träffen ser ut. Förutom simhoppning så står bl.a även landträning och tester på programmet. Observera dock att man själv/föreningen vid behov får ordna med mat, resa och boende samt stå för de kostnaderna. Vid intresse, kontakta Ulrika Knape Lindberg, This is a mailto link

Den första träffen i Stockholm är ett uttagningstillfälle där Misha tillsammans med Ulrika Knape Lindberg kommer att göra en bedömning av vilka hoppare som är redo för utmaningarna inom projektet. Om några deltagare inte blir uttagna kommer de få konkret feedback på vad de träna lite mer av på hemmaplan för att kunna återkomma med en ny ansökan lite längre fram.

Läs mer om projektet "Ungdomslyftet" här.

Skribent: Nathalie Dahlqvist
Epost: Adressen Gömd

Dive List

iPhoneApp_liten

 

En app med svårighetsgrader för hopp och möjligheten att räkna ut poäng på hopp under tävling. Finns på App Store

Postadress:
Svenska Simförbundet
Heliosgatan 3
120 30 Stockholm

Kontakt:
Tel: 0104765300
Fax: +4687246861
E-post: info@svensksimidrott...