Hoppa till sidans innehåll

LEN-läger dag 5

27 NOV 2017 09:31
Efter fyra hårda träningsdagar i Moskva börjar det kännas i kroppen på tjejerna, dag 5 bjöd endast på ett träningspass men det var bara bra.
  • Uppdaterad: 27 NOV 2017 09:42

2017-11-24

Låt oss kalla denna dagen för veckans prövning. Idag hade vi endast en träning men vi alla var väldigt trötta, tjejerna framför allt, så en räckte och blev över. 

På programmet stod fall bakåt, förövningar till bakåt och mollis och sen 205 och 305. Bra erfarenhet att göra svåra saker när man är sådär riktigt riktigt trött också. 

Efter de väntade den efterlängtade resan till Moscow city där vi hade blivit lovade shopping i black fridays ära och sedan en trevlig middag ute. Planen gick inte riktigt i lås och det som väntade skulle visa sig vara en riktig prövning för oss alla tre. I 4 timmar var det sedan guidad tur i Moskva. Ingen middag och 10 minusgrader.... men tillslut vid 21 snåret insisterade hela bussen på mat och så blev det. En pizza senare satt vi återigen på bussen som tog oss tillbaka till hotellet. 

Måste ändå säga att vi löste det hela rätt bra. Fick se Moskva, och oj vilken stad, fick fina bilder och kom ut starkare på andra sidan tillsammans.

Nu är det dags för sovmorgon innan vi river av det sista passet för denna gång i Moskva! Och inte att glömma, imorgon får vi en 18 åring i laget. Stort! 

//N, L och E

Skribent: Nathalie Dahlqvist
Epost: Adressen Gömd

Dive List

iPhoneApp_liten

 

En app med svårighetsgrader för hopp och möjligheten att räkna ut poäng på hopp under tävling. Finns på App Store

Postadress:
Svenska Simförbundet
Heliosgatan 3
120 30 Stockholm

Kontakt:
Tel: 0104765300
Fax: +4687246861
E-post: info@svensksimidrott...