Hoppa till sidans innehåll

LEN-läger dag 3

23 NOV 2017 08:10
Dagarna rullar på för de Svenska simhoppstjejerna som är på läger i Moskva. Hård och utvecklande träning varvas med skratt.
  • Skapad: 23 NOV 2017 08:10

Träningsdag 3, 2017-11-22
Idag var en relativt lugn dag. Vi började med ett bra och inspirerande pass i gymmet där tjejerna fick använda sina ben ordentligt. Han som är ansvarig för gymbiten är väldigt bra. Kan mycket och är väldigt noggrann! 

Sen var det direkt dags för trampolin. Som denna dag bjöd på träning med mycket volter och många skratt. (Han som höll i trampolinträningen är väldigt
rolig.) Efter det var vi färdiga på land och begav oss ut i vattnet där vi först hoppade 3:an och sedan gick Emma till fasta 1m för att bli tränad av Svetlana medan Linnéa körde på 1,5 m sviktarna, som för övrigt verkar väldigt uppskattade! 

Eftermiddagen skulle bjuda på en trip till Moscow City men den sköts upp till fredag. Istället fick tjejerna återhämta sig i bastun med de andra hopparna.

Efter middagen var det möte i stora konferensen där hopparna delades upp i de grupper de tränar i. Vi ingår i grupp 2, tillsammans med 7 ryska hoppare och 2 italienska. Tillsammans i gruppen fick de olika uppifter att lösa. Exempelvis, göra en charad av en tilldelad sport. Dansa nationaldansen. Rita sin flagga snabbast. Och jag måste ändå säga att våra tjejer sopande matten med dom andra. Dom vann nästan allt! Heja heja!! 

Mötet avslutades med varsin t-shirt, en kalander och en rysk idrottsfilm som faktiskt var överraskande bra. Vet inte om alla tyckte de dock... haha. 

Godnatt från Moskva.

//Norah 

 

Skribent: Nathalie Dahlqvist
Epost: Adressen Gömd

Dive List

iPhoneApp_liten

 

En app med svårighetsgrader för hopp och möjligheten att räkna ut poäng på hopp under tävling. Finns på App Store

Postadress:
Svenska Simförbundet
Heliosgatan 3
120 30 Stockholm

Kontakt:
Tel: 0104765300
Fax: +4687246861
E-post: info@svensksimidrott...