Hoppa till sidans innehåll

LEN-läger dag 2

22 NOV 2017 17:44
Två svenska simhoppare, Linnea Sörensen och Emma Gullstrand är tillsammans med tränaren Norah Nyblaeus i Moskva på läger som arrangeras av LEN och Ryska simhoppsförbundet.
  • Skapad: 22 NOV 2017 17:44

Här kommer en rapport från Norah om hur träningsdag 2 (2017-11-21) har varit.

Idag var andra dagen i Moskva. Den började med en stabil frukost vid kl 8.00 för att sedan avslutas kl 19.00 med middag. Och däremellan hände det mycket. Först u
t imorse var det koreografi med ansträngande vristövningar och stretch. Efter det var det styrka som stod på schemat. Inte supertung idag eftersom kropparna var lite tunga från gårdagen, så mer som en snabbgenomgång av många bra övningar att ta med sig hem. 

Sen var det dags för tjejerna att hoppa i vattnet och träna för den ryska huvudcoachen Svetlana. Väldigt kul! 

Efter det var det lunch och vila för att ladda till pass nummer 2. Och oj vilken träning de blev. Tjejerna blev lonsade på valfritt hopp och dem var grymma!! Positiva, noggranna, lyhörda och intresserade. Om de inte är recept för framgång är det oklart vad som är. 

Dagens kommentar går till Linnéa som efter dagens alla träningar påväg tillbaka till hotellet säger ”Jag vet inte om det här är fel att säga men jag är imponerad över mig själv, jag gör mycket bra saker här.” Väldigt kul att höra!!

Nu sover vi och laddar för imorgon som bjuder på träning på förmiddagen och sedan Moscow city på eftermiddagen. Vi är laddade! 

//Norah 

 

 

Skribent: Nathalie Dahlqvist
Epost: Adressen Gömd

Dive List

iPhoneApp_liten

 

En app med svårighetsgrader för hopp och möjligheten att räkna ut poäng på hopp under tävling. Finns på App Store

Postadress:
Svenska Simförbundet
Heliosgatan 3
120 30 Stockholm

Kontakt:
Tel: 0104765300
Fax: +4687246861
E-post: info@svensksimidrott...