Hoppa till sidans innehåll

Projektet Ungdomslyftet Camp 4

04 APR 2018 15:20
Hösten 2017 startade Svenska Simförbundet upp projektet Ungdomslyftet. Syftet är att ge unga duktiga simhoppare extra stöttning och utbildning för att de i framtiden ska nå internationell elit.
  • Skapad: 04 APR 2018 15:20

Kallelsen har nu skickats ut till de kallade deltagarna för Camp 4 i projektet. Lägret kommer att arrangeras i Karlskoga helgen 9-13 maj 2018.

Huvudtränare på lägret är Mykhailo (Misha) Uhriumov från Ukraina.

Utöver Misha kommer även en mental tränare, Anneli Östberg, och en kostföreläsare, Emma Lindblom, samt sportchef/förbundkapten Ulrika Knape-Lindberg att finnas på plats under lägret.

Alla aktiva har en hemmatränare från sin förening med på lägret för att de ska kunna ta till sig delar som Misha lär ut och kunna tillämpa på hemmaplan efter lägret.

Om föreningen vill ta med ytterligare tränare på lägret går det självklart bra, till självkostnadspris. Även föreningar som inte har någon aktiv med i projektet men vill ta del av Mishas kompetens och metoder är välkomna att anmäla tränare till självkostnadspris. Skicka då ett e-mail till Ulrika Knape-Lindberg: This is a mailto link

Mer information om projektet Ungdomslyftet hittar ni här.

Skribent: Nathalie Dahlqvist
Epost: Adressen Gömd

Dive List

iPhoneApp_liten

 

En app med svårighetsgrader för hopp och möjligheten att räkna ut poäng på hopp under tävling. Finns på App Store

Postadress:
Svenska Simförbundet
Heliosgatan 3
120 30 Stockholm

Kontakt:
Tel: 0104765300
Fax: +4687246861
E-post: info@svensksimidrott...