Hoppa till sidans innehåll

Lyckad träningshelg för simhopparna

08 OKT 2012 13:08
I helgen hade svensk simhoppning sin första träningshelg av tre som kommer att gå av stapeln under 2012. Under 2013 är det planerat åtta träningshelger, fem på våren och tre på hösten.
  • Skapad: 08 OKT 2012 13:08

simhoppslager

Att ha gemensamma träningshelger där aktiva och tränare får nya impulser och idéer att ta med sig hem och kunna använda på hemmaplan i vardagen är viktigt. Målet är att man ska träna mycket tillsammans under helgerna men även få med sig saker hem att jobba med.

Anna Lindberg var den som höll i helgen och hon var också den som hade gjort alla program som de aktiva fick med sig hem. Målet är att våra aktiva blir starkare för att de ska kunna göra bättre och svårare hopp, något som krävs om man vill vara med i toppen.
De aktiva var taggade och gjorde ett bra jobb. De var engagerade och tog till sig av vad Anna sa. Tack också till er tränare som var med, ni är fantastiska.

Alla tränare som vill oavsett om man har aktiva med eller inte får gärna delta vid dessa träningshelger. Viktigt i framtiden att alla klubbar har en tränare representerad vid dessa helger.

Tack Anna för ditt stora engagemang.

Ulrika Knape-Lindberg

Skribent: Anna Hammar

Dive List

iPhoneApp_liten

 

En app med svårighetsgrader för hopp och möjligheten att räkna ut poäng på hopp under tävling. Finns på App Store

Postadress:
Svenska Simförbundet
Heliosgatan 3
120 30 Stockholm

Kontakt:
Tel: 0104765300
Fax: +4687246861
E-post: info@svensksimidrott...