Hoppa till sidans innehåll

Forndal och Johansson ej vidare till EJM-final på 3m

14 JUL 2012 17:56
I försöken på 3 meter för flickor A kom Lina Forndal på 19:e plats med 349,90 poäng och Johanna Johansson på 21:a plats med 347,55 poäng,
  • Uppdaterad: 07 JUN 2016 17:15

Truppledaren Pär Bergs kvällsrapport nedan:

"Det gick inte alls som vi hade planerat i förväg på flickornas 3m A-klass. Lina Forndal har sett väldigt bra ut under träningen hela veckan och är uppenbarligen i god form. Det finns heller ingenting att peka på i förberedelserna inför tävlingen eller den inställning och humör hon visade.

 Johanna_saturday_swJohanna Johansson
För stor bild, klicka här

Johanna Johansson har en hög potential i sin hoppning, och som borde kunna räcka till final och en framskjuten placering under förutsättning att hon släpper loss och undviker att spänna sig. Nu blev det en 19:e resp. 21:a placering ca 20 poäng från finalen.

Ellen_saturday_sw
Ellen Ek
 

Frida_saturday_sw
Frida Källgren

Imorgon hoppas vi att Ellen Ek och Frida Källgren i klass B 3m lyfter sin hoppning till en högre nivå än på 1m. Det är nödvändigt om det skall räcka till final.

Erik_saturday_swErik Määttä

Erik Määttä skall tävla höga hopp i pojkar A. Erik har allt att vinna. För att vara med och slåss måste Erik få med sig sina i vanliga fall spetsiga och skvättfria nerslag.

Förhoppningsvis kommer man också kunna fullfölja hela EJM imorgon. Det har varit oroliga skyar med masssor av regn och vind, och väderleksrapporterna ser inte annorlunda ut inför morgondagen."

Pär Berg


Foto: Chris Rye

Skribent: Lars Modin

Dive List

iPhoneApp_liten

 

En app med svårighetsgrader för hopp och möjligheten att räkna ut poäng på hopp under tävling. Finns på App Store

Postadress:
Svenska Simförbundet
Heliosgatan 3
120 30 Stockholm

Kontakt:
Tel: 0104765300
Fax: +4687246861
E-post: info@svensksimidrott...