Hoppa till sidans innehåll

Kanaan simklubb söker tre simtränare

09 OKT 2020 11:02
  • Skapad: 09 OKT 2020 11:02

Vi söker tre stycken simtränare omgående till vår verksamhet. Arbetstiden är i huvudsak förlagd till kvällar och helger. Måndag till fredag ca 18-21 helgtiderna är söndagar ca 8-11 kan variera mera pga vissa tävlingar under helgerna. Du kan välja att arbeta minst ett pass i veckan.  

Vi söker dig som har en bakgrund som simmare. 

Du har en tränarutbildning inom Svenska Simförbundet eller liknande med inriktning på simidrott 

Du har ett brinnande intresse för simidrotten och av att arbeta med träning, leda, utveckla barn och ungdomar men som också är intresserad av att själv vara med och påverka för att ytterligare lyfta vår verksamhet. 

Du är en positiv, handlingskraftig och resultatinriktad person som vill vara med att utveckla vår klubb i samverkan med  övriga tränare och styrelsen. Som ledare har du förmågan att se varje simmare men även att utveckla dina tränarkollegor. 

 Du ska ha en god förmåga att lyfta såväl individen som hela gruppen samt kunna kommunicera med simmare, tränare och föräldrar. 

För den intresserade finns det goda möjligheter till vidareutbildning som tränare till högre nivåer både internt inom klubben och i Simförbundets regi. 

Ansökan  

Sänd din ansökan med dina kontaktuppgifter ett personligt brev samt CV samt eventuella löneanspråk senast den 20 November till This is a mailto link 

Kanaans simsällskap bildades i slutet av 50-talet och har idag ca 300 medlemmar. 

Verksamheten bedrivs i Västerort i främst i Åkeshovs simhall men träning förekommer även i andra bad i västerort. Mer information om klubben finns på hemsidan www.kanaan.se

Skribent: Lars Modin
Epost: This is a mailto link

 

Nationell Sponsor

    arena_new_black_90web

Våra partners

Städa Sverige

Postadress:
Svenska Simförbundet
Heliosgatan 3
120 30 Stockholm

Kontakt:
Tel: 0104765300
Fax: +4687246861
E-post: This is a mailto link