Hoppa till sidans innehåll

Rapport från EJM 2019

22 JUL 2019 13:18
Under midsommarveckan var juniorlandslaget iväg i Prag och junior EM. Det var en varm vecka i den fantastiska utomhusanläggningen i Prag där tävlingen genomfördes.
  • Skapad: 22 JUL 2019 13:18

Stora delar av Europa fanns på plats. Det var första gången på väldigt många år som Sverige deltog med lag på ett internationellt mästerskap. Riktigt kul!

Det var en riktig kanonvecka för våra svenska deltagare. Alla presterade verkligen på topp och fick även chansen att se och lära av andra deltagande länder.  

I solo hade vi Clara Ternström, hon simmade både sitt tekniska och fria solo med bravur. I fria solot fick hon poängen 70,5.

Även vårt par med Ella Kornelson och Sandra Freund genomförde grymma simningar i båda sina program. I det fria programmet fick de 70.3.

Både det tekniska och det fria laget gjorde sina absolut bästa helor någonsin. Tränarna är otroligt glada, nöjda och stolta. 

I det tekniska laget simmade: Thea Skarby, Annie Laine, Clara Ternström, Emilia Freund, Tess Englund, Marfa Chragina, Ella Kornelson och Sandra Freund. Reserv: Amanda Adolfsson.

I det fria laget simmade: Amanda Adolfsson, Annie Laine, Clara Ternström, Emilia Freund, Tess Englund, Marfa Chragina, Ella Kornelson och Sandra Freund. Reserv: Thea Skarby.

Med som tränare var: Malin Gerdin, Angelica Jonasson, Pilar Clapés och Anna Högdal.

Resultatlistan från mästerskapet finns här.

Skribent: Nathalie Dahlqvist
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
Svenska Simförbundet
Heliosgatan 3
120 30 Stockholm

Kontakt:
Tel: 0104765300
Fax: +4687246861
E-post: This is a mailto link