Hoppa till sidans innehåll

Inbjudan till dubbla licenskurser i oktober

08 JUL 2020 14:52
Välkommen att anmäla er till våra två planerade licenskurser den 24-25 oktober i Malmö. Kursernas tema kommer att vara Kort- och långsiktig planering, samt Minisim.
  • Uppdaterad: 08 JUL 2020 14:52

Svensk Simidrott planerar att arrangera dubbla licenskurser i Malmö i slutet på oktober. Se nedan för mer information och anmälan till respektive kurs.

Vänligen notera att dessa kurser endast kommer att genomföras under förutsättning att eventuella rekommendationer från Folkhälsomyndigheten kan efterlevas.


Kort- och långsiktig planering

24-25 oktober 2020, Malmö

Välkommen till en licenskurs med temat kort- och långsiktig planering. Kursen vänder sig till dig som arbetar som simtränare för ungdom-, junior- och seniorsimmare (utvecklingsstadium 4-7).

Kursen kommer att behandla följande:
Tränings- och tävlingsplanering, långsiktig planering, träningsteori (bl.a. träningsprinciper, planerings- och periodiseringsmodeller, belastningsmodeller, träningszoner, kompletterande och icke-kompletterande träningsadaptationer, toppningsmodeller, utvärderingverktyg och tester), träningsstudier (applicering på simträning, egen design av träningsstudier) och inblick i NECs planering (meso- och mikrocykler).

För mer information och anmälan klicka här.

Sista anmälningsdag är måndagen den 21 september.


Minisim

24-25 oktober 2020, Malmö

Kursen vänder sig till dig som arbetar som simtränare för barn (utvecklingsstadium 1-2). Minisim är en aktivitet i vatten för barn mellan två och fyra år. Aktiviteten är inriktad på att ge barnet vattenvana och lära det grundläggande simövningar. I kursen går vi igenom Simningens ABC och de moment som ingå i detta, samt de fyra simsätten och hur du lämpligast lägger upp undervisningen. Kursen är både teoretisk och praktisk, medtag därför badkläder.

För mer information och anmälan klicka här.

Sista anmälningsdag är måndagen den 21 september.

Skribent: August Wiklund
Epost: Adressen Gömd

 

Nationell Sponsor

    arena_new_black_90web

Våra partners

Städa Sverige

Postadress:
Svenska Simförbundet
Heliosgatan 3
120 30 Stockholm

Kontakt:
Tel: 0104765300
Fax: +4687246861
E-post: This is a mailto link