Hoppa till sidans innehåll

Vi söker fantastiska Simidrottsledare!

28 NOV 2013 09:59
För tionde året i rad delar Coachen och Svenska Spel ut Det Svenska Idrottsledarpriset till ledare inom breddidrotten. Syftet med priset är premiera några av alla de fantastiska ledare som finns i den svenska idrotten. Varje får vi in massor av förslag på ledare som gör det där lilla extra, får sin omgivning att trivas och må bra. Det är alltså inte de idrottsliga prestationerna som räknas.
  • Skapad: 28 NOV 2013 09:59

Har du en ledare i din omgivning som du tycker förtjänar mer uppmärksamhet? En person som gör det där lilla extra och lyfter de runt omkring sig? Nu har du chansen att belöna din favorit! För 10:e året i rad delar Coachen och Svenska Spel ut Det Svenska Idrottsledarpriset till ledare inom breddidrotten. Vi söker positiva personer med stort engagemang - de idrottsliga resultaten har ingen betydelse i detta fall.

Skriv ner ett par rader om din favoritledare. Berätta vad som gör att just den här personen förtjänar ett pris. Gärna med något exempel som visar detta. Vinnarna bjuds till Stockholm och får ta emot priset i samband med ett stort idrottsevenemang. Varje vinnare får en prischeck på 10.000 SEK av Svenska Spel.

Kategorierna är:
•    Årets Unga Eldsjäl
•    Årets Domare
•    Årets Manliga Ledare
•    Årets Kvinnliga Ledare
Föreslå dina kandidater nu på : www.idrottsledarpriset.se

Tack för att du hjälper oss att hitta guldkornen i den Svenska Idrotten!


Skribent: Anna Hammar

 

Nationell Sponsor

    arena_new_black_90web

Våra partners

Städa Sverige