Hem / Nyheter från SSF / Utbilda dig till Babysimsinstruktör och Minisimsinstruktör

Utbilda dig till Babysimsinstruktör och Minisimsinstruktör

Den 29-30 november är det dags för Babysimsinstruktör (del 2) i Helsingborg och den 6-7 december går Minisimsinstruktör i samma stad. Den 24-25 januari går även Babysimsassistent i Helsingborg. Välkomna att anmäla er!

Babysimsinstruktör vänder sig till dig som har gått Babysassistent och som har gjort 15 timmars praktik i babysim. Efter avslutad utbildning är du godkänd Babysimsinstruktör av Svenska Simförbundet. Du anmäler sig här, senast den 29 oktober.

Minisimsinstruktör vänder sig till dig som arbetar med barn från 2 år. Du anmäler dig till Minisimsinstruktör här, senast den 2 november.

Babysimsassistent vänder sig till dig som vill jobba med babysim. Utbildningen är det första steget till att bli utbildad babysimsinstruktör (se ovan). För att gå utbildningen måste du under kalenderåret fylla 18, samt ha en godkänd HLR-utbildning. Anmäl dig här, senast den 14 december.

Licenskurs i babysim

Svenska Simförbundet erbjuder nu en bra och unik möjlighet att gå Simförbundets babysimsutbildning. Den 1-2 november kommer en licenskurs i babysim att hållas i Stockholm. Det är en jättebra möjlighet att passa på att utbilda nya ledare i babysim, då det är en komprimerad variant av vår vanliga babysimsutbildning som vanligtvis är två helger.

Anledningen till att vi kan hålla en komprimerad kurs är att det är en licenskurs och därför kräver en viss förkunskap. Det krävs att man har gått Simlinjeassistent 2-8 år eller motsvarande i tidigare utbildningssystem (dvs. tidigare utbildad simlärare i enligt det förra systemet) för att kunna gå licenskursen. Mer information och anmälan hittar du här

Nationella sponsorer

  • arena logga
  • Malmsten logga

Våra partners

  • Fabege logga
  • Folkpool logga
  • Medley logga
  • NeH logga