Hem / Nyheter från SSF / Tjänsten som utvecklingskonsulent i Skånes Simförbund är tillsatt

Tjänsten som utvecklingskonsulent i Skånes Simförbund är tillsatt

Under hösten har rekryteringsarbetet pågått för att anställa en Utvecklingskonsulent som är stationerad i Skånes Simförbund.

Nedan följer en presentation av Emil Fritz som den 15/1 börjar jobba som utvecklingskonsulent i Skånes Simförbund. Välkommen!

Vem är du och vad har du för bakgrund?

Jag är uppvuxen i Klippan och inledde där min simidrottsbana, först som simmare och sedan som tränare. Under drygt fem år studerade och arbetade jag i Växjö och där fick jag möjlighet att utvecklas i min tränarroll. De senaste tre åren har jag arbetat som chefstränare och verksamhetsansvarig i Höganäs Simsällskap samt varit engagerad i Skånes Simförbund på olika sätt.

Hur ser du på att få arbeta med utveckling i Skånes Simförbund?

Det ska bli spännande att få arbeta med Skånes Simförbund ur en ny vinkel. Jag har sedan tidigare varit engagerad i förbundets kommittéer samt som kursledare och då sett vilka möjligheter som finns i distriktet. Skånes Simförbund är ett litet distrikt rent geografiskt men med många aktiva föreningar och representation för samtliga simidrotter. Jag ser framemot att få vara del av distriktets utveckling framöver.

Varför brinner du för Svensk simidrott?

För att jag får vara del av ett sammanhang som ger livsviktig utbildning i form av simkunnighet, möjlighet att utvecklas både som idrottare och människa samt möjlighet att träffa så extremt många engagerade människor.

Nationella sponsorer

  • arena logga
  • Malmsten logga

Våra partners

  • Fabege logga
  • Folkpool logga
  • Medley logga
  • NeH logga