Hem / Nyheter från SSF / Nu lanserar vi Märkeskampen! Antar ni utmaningen?

Nu lanserar vi Märkeskampen! Antar ni utmaningen?

Nu lanseras Märkeskampen där föreningar har möjlighet att vara med och tävla om fina priser. Märkeskampen vänder sig till de som är födda 2007 och senare. Utmaningen går ut på att deltagarna ska ta ett utvalt märke inom en utsatt tidsperiod.

Märkeskampens första utmaning är att ta Sarahmärket innan 31 maj 2020. Sarahmärket är ett nylanserat märke som tagits fram i samarbete med Sarah Sjöström och Barncancerfonden. För varje sålt Sarahmärke går 10kr direkt till Barncancerfonden. För att ta märket ska du kunna dyka ifrån startpallen eller kanten, göra 5st undervattenskickar och simma 25m valfritt simsätt på tiden 55,48 (Sarahs världsrekord på 100m fj ) Antingen gör man varje moment för sig eller allt i en följd.

Antar ni utmaningen? Då är det bara att följa dessa tre små steg!

  1. Beställ hem Sarahmärket här. ( För varje beställt Sarahmärke ingår även ett autografkort )
  2. Utför utmaningen på valfri träning / lektion
  3. Rapportera namn, ålder och förening till This is a mailto link senast 31/5-2020

Till de deltagare och föreningar som är med och deltar i Märkeskampen kommer vi att lotta ut priser.  Det stora priset är ett fint Sarahkit som Sarah signerat och plockat ihop och kommer att delas ut denna omgång till den deltagare som lyckligt blivit utlottad. Men det kommer även att delas ut mindre priser. Till föreningarna som deltar kommer det att lottas ut tre stycken presentkort på simmärken där det stora priset är på 3000kr.

Tanken med Märkeskampen är att vi vill skapa en rolig aktivitet för våra yngre aktiva som går att genomföra även i dessa speciella tider då många mindre tävlingar har behövt ställas in. Observera att vi ej vill få in några tider utan endast deltagarnas namn, ålder och förening.

Lycka till! 

 

Nationella sponsorer

  • arena logga
  • Malmsten logga

Våra partners

  • Fabege logga
  • Folkpool logga
  • Medley logga
  • NeH logga