Hoppa till sidans innehåll

Möjlighet för föreningar att söka kompensationsstöd

07 MAJ 2020 13:58
Den 1 maj öppnade RF ansökan om kompensationsstöd för både SF och IF. Ansökan är öppen till och med den 15 maj och gäller kompensation för perioden 12 mars till 30 juni.
  • Skapad: 07 MAJ 2020 13:58

Då ett stort antal ansökningar förväntas är kvaliteten på ansökningarna av största vikt. RF ser därför gärna att SF i kontakter med IF är tydliga med att IF inkommer med verifierade och lättbegripliga underlag som styrker deras ekonomiska förluster. Detta underlättar handläggningen.

RF kommer att behandla ansökningarna under andra halvan av maj och början av juni. Preliminärt fattar Riksidrottsstyrelsen beslut om kompensationsstöd den 11 juni. Alla som har ansökt om stöd kommer att få besked om beslut senast under midsommarveckan (v. 25).

På rf.se finns en infosida om kompensationsstöd SF och en infosida om kompensationsstöd IF. För föreningar finns även en FAQ som är bra att använda som stöd till ansökan.

Vid frågor om kompensationsstöd till SF, kontakta Peter Eriksson.

Om ni får frågor från föreningar kan ni i första hand hänvisa till infosidan och FAQ. Hittar ni inte svaren där är ni som vanligt välkomna att kontakta oss på This is a mailto link.

Skribent: Anna Hammar

 

Nationell Sponsor

    arena_new_black_90web

Våra partners

Städa Sverige