Hem / Nyheter från SSF / Johanna Stenberg ny utvecklingskonsulent i Norrlands Simförbund

Johanna Stenberg ny utvecklingskonsulent i Norrlands Simförbund

Nu är alla utvecklingskonsulenter på plats i de fem distrikt som valt att införa tjänster under 2017. Sist ut är Johanna Stenberg som började sin tjänst 13 mars. Här får ni en presentation av Johanna.

Vem är du och vad har du för bakgrund?

Jag är uppvuxen i byn Glommersträsk, men bor numera i Skellefteå med min familj. Jag har läst idrottsvetenskapliga programmet vid Umeå Universitet och utöver det läst en del kurser inom bland annat ledarskap. Jag har hållit i utbildningar på bland annat SISU och ABF samt varit engagerad inom Västerbottens ishockeyförbund. Jag har senast jobbat som bemanningsadministratör på Skellefteå kommun, men kommer nu från en föräldraledighet.

Hur ser du på att få arbeta med utveckling i Norrlands Simförbundet?

Jag ser framemot att få bidra till att fortsätta utvecklingen av simidrotten i Norrland och det känns oerhört roligt att få vara en del av en av Sveriges största idrotter (som dessutom nästan har lika många kvinnliga och manliga utövare). Det ska bli både roligt och utmanande att jobba i det stora distrikt som Norrland är och med de variationer det också innebär.

Varför brinner du för idrott?

Idrott har alltid varit en central del av mitt liv och jag älskar den gemenskap, glädje och utveckling idrotten bidrar till oavsett ålder eller nivå. Att simkunnighet dessutom är livsviktig gör idrotten ännu viktigare

Simidrottsföreningar i Norrland når Johanna på:  
This is a mailto link
010-476 53 21

Har du missat presentationen av de övriga utvecklingskonsulenterna så kan du läsa dem här.  Konsulenterna rapporterar också om akutella händelser i i distrikten under rubriken Simidrottssverige runt.

Nationella sponsorer

  • arena logga
  • Malmsten logga

Våra partners

  • Fabege logga
  • Folkpool logga
  • Medley logga
  • NeH logga