Hem / Nyheter från SSF / Idrotten tillhör dem som förstår att ungdomar är viktigare än resultat

Idrotten tillhör dem som förstår att ungdomar är viktigare än resultat

Helgen den 12-14 april är det dags för Simidrottsforum på Örenäs slott utanför Helsingborg. Svenska Simförbundet hälsar alla som arbetar med någon form av ledaruppdrag inom Svensk Simidrott välkomna. Helgen är fylld av intressanta föreläsningar där alla oavsett ledarroll kan hitta något som inspirerar och engagerar. Under helgen ges också inte minst möjligheter att byta erfarenheter och få nya infallsvinklar.
Fredagen den 12 april kommer Troed Troedsson att hålla sitt föredrag
"Idrotten tillhör dem som förstår att ungdomar är viktigare än resultat"

Föreläsningen

Vi kan inte längre betrakta idrotten som något avskilt från näringsliv, media, skola, samhällsutveckling eller familj. Tvärtom måste vi anpassa våra föreningar så att deras aktiviteter och verksamhet passar i det stora pussel som en ung människas vardag innebär. Den tid då ambitiösa ungdomar anpassade sitt liv efter klubben är nämligen över.

 

Mer om Troed

Troed har i 15 år arbetat som framtidsanalytiker och har sedan 1997 bistått de flesta av Sveriges stora företag och organisationer med analysmodeller och scenarier för framtiden. Troed är också författare och en av landets absolut mest anlitade föreläsare och analytiker. Troed har en bakgrund som fysiker och socionom. Han arbetade under en rad år med organisations- och affärsutveckling framförallt i kommunal verksamhet; med bland annat äldreomsorg, fastighetsförvaltning, primärvård och IT- och utvecklingsfrågor i allmänhet.
Troed arbetade också med särskilt fokus på hur IT- och Telecomfrågor skulle komma att förändra förutsättningarna för affärer och verksamhet. Han var en av de ansvariga för etablerande av Europas första kommersiella stadsdatanät och ett av världens mest avancerade virtual-reality laboratorium i Helsingborg på 1990-talet. En stor del har han även ägnat åt skolans värld där han under många år varit engagerad i utvecklingsfrågor och en flitigt anlitad föreläsare.
 

Mer information om Simidrottsforum här

Nationella sponsorer

  • arena logga
  • Malmsten logga

Våra partners

  • Fabege logga
  • Folkpool logga
  • Medley logga
  • NeH logga