Hem / Går ni som förening i funderingar kring att arrangera sommarsimskola?

Går ni som förening i funderingar kring att arrangera sommarsimskola?

Går ni i funderingar kring att bedriva sommarsimskola i år har vi här samlat ihop lite information.

Simmärken

Vi ser att det i år är fler föreningar som vill testa att bedriva sommarsimskolor, men i och med de rådande omständigheterna kring Covid-19 finns det en osäkerhet kring om intresset för sommarsimskola kommer att öka eller minska. Det är även ett återkommenade frågetecken kring vilket väder som kommer att möta oss. Vi vill inte att dessa osäkerhetsfaktorer ska göra att ni som förening drar er ifrån att starta sommarsimskola! Vi har därför beslutat att i år förbättra beställningsvillkoren för våra föreningar. Ni som bedriver sommarsimskola i föreningsregi ges möjlighet att returnera upp till 50st simmärken som blivit inköpta under perioden 01-05-2020 – 30-08-2020. Observera att returen måste vara NeH tillhanda senast den 31 augusti 2020.

 

Simmärken som beställs en vardag innan klockan 12.00 skickas samma dag. Behöver ni uppdatera er information registrerad i shopen eller om ni har andra frågor kontakta: This is a mailto link

 

Information om Covid-19
Råd och information till föreningar som bedriver simskoleverksamhet, läs mer på länk:

https://www.svensksimidrott.se/Nyheter/hallkollpa/radtillforeningarsombedriversimskoleverksamhet/

 

Råd och stöd för uppstart av sommarsimskola:
Behöver ni råd och stöd vid uppstart av sommarsimskola? Kontakta utvecklingskonsulenten i ert distrikt. Kontaktuppgifter finner ni här.

Ni kan även läsa mer i Simlärarboken av Carola Sjödin där det finns allt från checklista på vad man behöver och vad man bör tänka på för inspiration. Boken finner ni här.

Svensk Simidrotts Huvudsponsor

  • arena logga

Nationella sponsorer

  • arena logga
  • Malmsten logga

Partners

  • Fabege logga
  • Folkpool logga
  • Medley logga
  • NeH logga