Hem / Nyheter från SSF / Ulrika Faerch till Simidrottsforum

Ulrika Faerch till Simidrottsforum

Svenska Simförbundet hälsar alla som arbetar med någon form av ledaruppdrag inom Svensk Simidrott välkomna till Bosön 13-15 mars för Simidrottsforum 2015.

Vi har nu glädjen att meddela Ulrika Faerch kommer till Simidrottsforum.


Ulrika Faerch - En gång elitsimmerska idag en erfaren företagare, chef, föreläsare, författare familjerådgivare och expert i baby- och småbarns-simning. Med passion för att bidra till barn och föräldrars utveckling, upplevelser och lärande genom simning, föreläser hon nationellt och internationellt. Målet är att väcka uppmärksamhet och öka medvetandet om fördelarna och möjligheterna som simning under uppväxten har för både barn, föräldrar och deras relation.

Ulrika Faerch


Du kan ge barn ett försprång i livet genom att de får simma genom hela deras barndom

Barn kan lära sig simma innan de kan gå, om de får lov. Att du lär dem det rätt från start ger dem möjligheter att till fullo utveckla sitt potential.
Men att lära sig att simma, det är bara toppen av isberget. Simning kan bjuda på så mycket mer, mera än de flesta idag känner till. Under föreläsningen dyker vi ner och lär mer om de unika möjligheter för utveckling som simningen kan bjuda på för både barn och föräldrar. Du får konkreta tips som kan ge dig inspiration eller väcka nya idéer och tankar.

Du får under föreläsningen konkreta tips och idéer till att erbjuda föräldrar och barn att simma i ett kvalitetsbaserat program där du ger du barn en kick-start i livet som är helt unik.


Håll utkik, anmälan kommer inom kort!

Du följer väl Simidrottsforum på facebook?

Nationella sponsorer

  • arena logga
  • Malmsten logga

Våra partners

  • Fabege logga
  • Folkpool logga
  • Medley logga
  • NeH logga