Hem / Nyheter från SSF / Ola Svensson till Simidrottsforum

Ola Svensson till Simidrottsforum

Simidrottsforum hålls på Bosön 13-15 mars. En av föreläsarna där är Ola Svensson som arbetar på SISU-distriktet i Västerbotten och på SISU Riks med speciell kompetens inom barn- och ungdomsidrott och för att stötta föreningar i utvecklingsprocesser.

Ola är en västgöte som hittat hem i Norrland. Han har en idrottsvetenskaplig utbildning från Umeå Universitet. Han är tränare för sonens handbollslag och kämpar med sitt crawl, men han har tyvärr insett att han simmar hellre än bra.

Bild Ola Svensson

Ola Svensson kommer att ha följande valbara seminarium under helgen:

* Framtidens IF- vansinnigt viktiga vägval (lördag 14/3 kl.11.00-12.30)
Framtiden pockar på, ställer nya krav och utmanar, men ger också nya möjligheter att skapa och bygga nytt. Hur ska simidrotten kunna navigera i det till synes snåriga landskapet och vilka krav ställs på oss? Vi tar en titt på vad som händer runt omkring oss för att skapa en gemensam förståelseplattform över de vägval som blir viktiga för oss.

* Morgondagens engagemang - ungdomsinflytande (söndag 15/3 kl. 14.00-15.30)
Idrottsföreningens form har inte förändrats så mycket över tid, men någonting verkar ha hänt med engagemanget. Ibland säger vi inom idrottsrörelsen att eldsjälen är död. Men är det verkligen så? Hur ska vi få unga att engagera sig? Vi tittar lite närmare på ungdomsinflytande för att få kläm på hur morgondagens engagemang kan se ut.

Anmälningslänk till Simidrottsforum:

www.trippus.net/simidrott2015

För mer information om Simidrottsforumet 2015, klicka här

Du följer väl Simidrottsforum på Facebook?

Nationella sponsorer

  • arena logga
  • Malmsten logga

Våra partners

  • Fabege logga
  • Folkpool logga
  • Medley logga
  • NeH logga