Hoppa till sidans innehåll

Svenska Simidrottsakademin - Möten och möjligheter för Svensk Simidrott

12 APR 2013 20:00
På initiativ av förre landslagsimmaren Rolf Friberg tillsammans med Svenska Simförbundet startar vi nu Svenska Simidrottsakademin.

Svenska Simidrottsakademin är en kamratförening som tillvaratar gemensamma intressen bland alla som är eller har varit engagerade i Svensk Simidrott. Kamratföreningen vill vara ett levande nätverk vars viktigaste uppgift är att bevara och främja gott kamratskap och den svenska simidrottsgemenskapen mellan generationerna.
  • Skapad: 12 APR 2013 20:00

Inbjudan Svenska Simidrottsakademin

Som medlem i Svenska Simidrottsakademin har du möjlighet att vara en positiv förebild och ambassadör för Svensk Simidrott. Genom föreningen bevarar och återupplivar du också kontakter och kan bidra med erfarenhetsutbyte simidrottare emellan. Du får möjlighet att vara mentor där du kan bidra till att ungdomar på väg in i arbetslivet får så bra förutsättningar som möjligt till ett framgångsrikt och utvecklande yrkesliv. 

Som ett första evenemang vill vi samla alla medlemmar i Svenska Simidrottsakademin till en kick-off med föredrag  och efterföljande festmiddag  i Halmstad den 5e juli, i samband med sommarens Sim-SM.


Som medlem får du

  • Inbjudningar till träffar där vårt nätverk av aktiva och beslutsfattare deltar.
  • Fortlöpande nyhetsbrev och tidningen Aqua.
  • Inbjudningar till evenemang, kamratfester och föredrag.

Vi vänder oss till alla som har varit, eller är engagerade i Svensk Simidrott. Ta chansen att knyta såväl professionella som sociala kontakter. Under uppstartsåret 2013 kommer ingen årsavgift att tas ut, men Svenska Simidrottsakademin tar tacksamt emot donationer.

En av våra mest kända simprofiler, Gunnar Larsson, är utsedd som ansvarig för kamratföreningen med stöd av en grupp bestående av av  Rolf Friberg, Sven von Holst, Bengt Jönsson samt ett antal fd och aktiva simidrottare.

Bli medlem innan den 1 juni 2013 så får du mat och dryck kostnadsfritt på kick-off festen i Halmstad!


Anmälan till Svenska Simidrottsakademin
Maila till This is a mailto link

 

Svenska Simidrotts logo

 

Skribent: Anna Hammar

 

Nationell Sponsor

    arena_new_black_90web

Våra partners

Städa Sverige

Postadress:
Svenska Simförbundet
Heliosgatan 3
120 30 Stockholm

Kontakt:
Tel: 0104765300
Fax: +4687246861
E-post: This is a mailto link