Hoppa till sidans innehåll

Swim Open Stockholm Mini - Simkunnighetskul för alla!

27 FEB 2018 09:42
Under sportlovsveckan arrangerar Svensk Simidrott, i samarbete med Stockholms Stad, lovaktiviteter i fem förorter till Stockholm.
  • Uppdaterad: 27 FEB 2018 10:33

Simhallsbesökarna kommer att kunna ta simmärken och gå tipspromenad, med chans att vinna biljetter till Swim Open Stockholm. Fokus för aktiviteten är vårt fina regnbågsfärgade Simborgarmärke och med det vill vi manifestera alla människors lika rättigheter och värde. Aktiviteten genomförs av Södertörns Simsällskap, Spårvägen Simförening, Simklubben Neptun och Väsby Simsällskap tillsammans med respektive anläggning. 

Swim Open Stockholm Mini arrangeras i Farsta sim- och idrottshall, Vällingby sim- och idrottshall, Skärholmens sim- och idrottshall, Tensta sim- och idrottshall och Husbybadet. För exakta tider, kontakta respektive anläggning. 

Svensk Simidrott besökte igår aktiviteten som genomförs i Farsta och möttes av glada instruktörer och simmärkestagare. 

 

Max Millinger var allra först med att ta vårt fina regnbågsfärgade Simborgarmärke på Swim Open Stockholm Mini i Farsta. Max har tidigare tagit simmärken från Baddaren till Hajen silver och Simborgarmärket tog han för första gången förra året. Efter att ha sett affischer i simhallen, så var han laddad för att komma och simma och erövra årets fina märke. Bra jobbat, Max!

Instruktörerna Elin och Felicia från Simklubben Neptun. 


Skribent: Stina Sandin
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
Svenska Simförbundet
Heliosgatan 3
120 30 Stockholm

Kontakt:
Tel: 0104765300
Fax: +4687246861
E-post: info@svensksimidrott...