Hoppa till sidans innehåll

Följ med Svensk Simidrott i Prideparaden i Stockholm!

28 JUN 2018 10:24
Den 4 augusti är det dags för Prideparaden i Stockholm och Svensk Simidrott kommer att gå i paraden tillsammans med den övriga idrottsrörelsen och Riksidrottsförbundet - du hänger väl med?
  • Skapad: 28 JUN 2018 10:24

Paraden börjar kl. 13.00 och avgår från Norr Mälarstrand. Idrotten samlas runt kl. 12.00 på vår anvisade plats. Vilket nummer vi får i paraden kommer vi att få information av från RF i slutet av juli.

På plats kommer RF att dela ut regnbågsfärgade armbindlar och flaggor. I år kommer Riksidrottsförbundet att ha ett eget lastbilsflak med musik. Om du vill vara med i paraden, men föredrar att åka flak, så anmäl detta till This is a mailto link. Observera att om du åker flak, så gör du det hela vägen till Östermalms IP (det går ej att hoppa av eller på under färden).

Det brukar ta ungefär 4 timmar att ta sig genom stan. Det kommer dock gå superfort, eftersom vi tillsammans kommer ha jättekul! Publikfriande är att ta på och med idrottsutrustning och vi vill såklart visa upp våra simidrotter! Ni som representerar en simidrottsförening får gärna bära föreningströja. Regnbågsfärgad utrustning och dekoration är ju inte heller fel!

Ta med föreningsflaggan, kom själv eller många – anställda, klubbkompisar, förtroendevalda, familj och vänner. Alla är såklart välkomna!

Sprid gärna denna information och länken till evenemanget i alla era kanaler! Vi hoppas att vi många tillsammans ska kunna manifestera för alla människors lika rättigheter och värde! Du har väl sett årets Simborgarmärke?

Vi hoppas att vi ses den 4 augusti – Anmäl dig gärna till evenemanget via Facebook.

Skribent: Stina Sandin
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
Svenska Simförbundet
Heliosgatan 3
120 30 Stockholm

Kontakt:
Tel: 0104765300
Fax: +4687246861
E-post: info@svensksimidrott...