Hoppa till sidans innehåll

Antar ni Märkeskampens höstutmaning?

26 AUG 2020 10:20
I våras lanserade vi Märkeskampen där föreningar och aktiva gavs möjlighet att vara med och tävla om fina priser. Höstens roliga utmaning vänder sig till barn och ungdomar som gillar att simma, ta simmärken och utmana sig själva!
  • Uppdaterad: 26 AUG 2020 10:20Svensk Simidrott vill ge barn möjlighet att få lära sig så många simsätt så tidigt som möjligt! Märkeskampens höstutmaning är därför att deltagarna ska ta minst 3 av de 4 simsättsmärkena innan den 31 oktober 2020. Det som krävs för att ta ett simsättsmärke är att du ska kunna simma 10 meter av ett simsätt (fjärilsim/ryggsim/bröstsim/crawl).

Antar ni utmaningen? Då är det bara att följa dessa tre små steg!

  1. Beställ hem simsättsmärkena här.
  2. Utför utmaningen på valfri träning/lektion.
  3. Rapportera namn, ålder och förening på deltagarna som har klarat utmaningen till This is a mailto link senast den 31/10-2020.

Till de deltagare och föreningar som är med och deltar i Märkeskampen kommer vi att lotta ut priser. I denna omgång har deltagarna chans att vinna coola vattenstudsbollar från Waboba samt simglasögon från Malmsten. Ett stort tack till Waboba och Malmsten som har sponsrat oss med priser! Till föreningarna som deltar kommer det att lottas ut tre stycken presentkort på simmärken där det största priset är på 3000 kr.

Tanken med Märkeskampen är att vi vill skapa en rolig aktivitet för våra yngre aktiva som går att genomföra även i dessa speciella tider då många mindre tävlingar har behövt ställas in. 

Lycka till! 

Skribent: Stina Sandin
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
Svenska Simförbundet
Heliosgatan 3
120 30 Stockholm

Kontakt:
Tel: 0104765300
Fax: +4687246861
E-post: This is a mailto link