Hoppa till sidans innehåll

Vattenprovets topplista efter första halvlek

08 JUL 2014 14:38
I sommar jobbar Svenska Simförbundet tillsammans med E.ON, våra föreningar och våra anläggningar hårt för att påtala vikten av att vara simkunnig. På många platser runt om i Sverige har och kommer allmänheten ha möjlighet att testa sin simkunnighet.
  • Skapad: 08 JUL 2014 14:38

För att motivera våra viktiga föreningar och anläggningar lite extra så deltar alla som beställer Vattenprovet och Vattenprovet öppet vatten i en tävling. Ni kan läsa mer om tävlingen här.

Bland de just nu topplacerade föreningarna och anläggningarna i vår Vattenprovstävling hittar vi två arrangörer av Badplatsaktiviteten, Malmö Simsällskap och Täby Sim. I Malmö och Täby har föreningarna personal ute på badplatserna och erbjuder allmänheten möjlighet att testa sin simkunnighet och ta märket Vattenprovet.

Nedan ser ni vilka åtta som toppar listan efter juni. Vi startar nu andra halvlek av tävlingen som pågår hela året ut! Är ni inte redan med så rekomenderar jag er att ta in märket Vattenprovet i ert sortiment och att göra en aktivitet kring det, för att visa att ni tycker simkunnighet är viktigt! Alla som beställer Vattenprovet eller Vattenprovet öppet vatten får också gratis beställa Vattenprovets diplom som märkestagarna välförtjänt får när de klarat märket!

För att beställa märket Vattenprovet eller något av våra andra simmärken så kan ni besöka vår webbshop eller ringa 010-4765313, där kan ni även få svar på frågor samt tips och råd om ni planerar att arrangera en Vattenprovsaktivitet.

Skribent: Nathalie Dahlqvist

Postadress:
Svenska Simförbundet
Heliosgatan 3
120 30 Stockholm

Kontakt:
Tel: 0104765300
Fax: +4687246861
E-post: This is a mailto link