Hoppa till sidans innehåll

Utskick av affischer och simmärkesnyheter!

16 JAN 2013 09:36
Under denna veckan kommer alla ni som brukar beställa simmärken av oss att få årets simmärkesaffisch utskickad till er! Affischen innehåller flera spännande nyheter...
  • Skapad: 16 JAN 2013 09:36

Vi på Svenska Simförbundet är stolta över att presentera våra fina simmärkesnyheter, Baddaren grön och Vattenprovet öppet vatten! Båda märkena finns med på årets simmärkesaffisch och de finns nu tillgängliga för beställning i vår webbshop.

Tanken med Baddaren grön är att det ska vara det allra första märket i vår nya Simlinje, för att steget till Baddaren blå inte ska bli för stort för våra nybörjare.

För att ta Baddaren grön ska du göra följande:
Doppa: Märkestagaren ska doppa hakan och båda öronen fem gånger.
Bubbla: Märkestagaren ska andas in, hålla andan och blåsa ut i vattenytan med hakan i vattnet, alternativt blåsa på en pingisboll i vattenytan. Upprepa fem gånger.

Vattenprovet öppet vatten är ett simkunnighetsmärke som enbart kommer kunna tas i öppet vatten, vilket ligger helt i linje med Simförbundets satsning mot öppet vatten.

Vi har även fått in 2013 års Simborgarmärke, så passa på och fyll upp era lager inför vårterminen! Beställningar kan som vanligt göras via vår webbshop, mail: This is a mailto link eller telefon: 010-476 53 13.

Skribent: Christina Sandin

Postadress:
Svenska Simförbundet
Heliosgatan 3
120 30 Stockholm

Kontakt:
Tel: 0104765300
Fax: +4687246861
E-post: info@svensksimidrott...