Hoppa till sidans innehåll

Stolta märkestagare!

05 DEC 2014 13:42
Under oktober och november pågick en bildtävling på Facebooksidan Simkunnighet - Svenska Simförbundet. Syftet med tävlingen var att förtydliga vikten av att man ska känna sig riktigt stolt när man klarar ett simmärke!
  • Skapad: 05 DEC 2014 13:42

Förutom att lägga upp en bild skulle man även motivera varför man var stolt. Vinnarna är nu utsedda av Svenska Simförbundet:

1:a platsen gick till Johanna Larsson

En stolt Johanna som lärde sig simma när hon var 5 år. Har tagit drygt 30 simmärken som hon har på sin märkessköld. Numera hjälper hon istället sin mamma (som är simlärare och babysiminstruktör) med simlektionerna!Johanna Larsson


2:a platsen tog Ellen

Stoltare 5:åring än denna tjej som vunnit medalj i KM och tagit silverhajen, bronshajen och järnmärket på tävlingsdagen får man leta länge efter.
Ellen passar även på att testa äktheten på järnmärket.


Tre Stolta märkestagare delar på 3:e platsen.

Amanda
En stolt tjej som älskar att simma! Hon är Silverfisk hos Motala simsällskap o simmade Skolsimmet i veckan. Hon o hennes lag fick Silvermedalj. Amanda Andersson

Lizette
Stolt märkestagare som har köpt några av de simmärken som hon har erövrat!Lizette Lekander

Viggo
"Mamma jag har aldrig vunnit något förut, men idag fick jag både silver och guld". Lyckan över att lärt sig att dyka från kanten och simma hela längden (25m) är stor. 

Grattis till våra vinnare och stort tack till alla som deltog i tävlingen!

Skribent: Nathalie Dahlqvist

Postadress:
Svenska Simförbundet
Heliosgatan 3
120 30 Stockholm

Kontakt:
Tel: 0104765300
Fax: +4687246861
E-post: This is a mailto link