Hoppa till sidans innehåll

Träff för Unga ledare i Mellansvenska Simförbundet

21 NOV 2018 14:42
Skribent: Erika Meeker, Mellansvenska
  • Uppdaterad: 21 NOV 2018 14:42

Under rubriken Simidrottssverige runt lyfter de regionala utvecklingskonsulenterna aktuella händelser.

På fredagen under SM/JSM i Stockholm passade vi på att bjuda in till en träff med unga ledare i Mellansvenska. Närmare 40 ledare från 12 föreningar valde att spendera skoldagen(?!) i Eriksdalsbadet tillsammans. 

Träffen inleddes med lite speeddating så att ledarna fick chansen att lära känna varandra lite. Därefter fick de tänka till om varför det är ledare. Ett snyggt collage av tankar bildades på tavlan. 

För att komma i stämnig berättade vi lite om Svensk Simidrotts Strategi 2025, och därefter var det dags att diskutera frågor kring ledarskap. 

 

Det var mycket intressanta erfarenhetsutbyten och tankar runt borden. Ledarna hade mycket frågor, och också mycket bra svar att förmedla till varandra. Stämningen var på topp, och alla verkade glada över att plötsligt ha över 35 nya kamrater att dryfta simning med. 

Efter lite fika, och snack om Simlinjen och simteknik var det dags för simningens förbundskapten Ulrika Sandmark att prata om sitt ledarskap, och det var väldigt uppskattat. Tack Ulrika! Du lyckades fånga upp saker som vi pratat om under eftermiddagen, innan du kom, utan att ha en aning om det. 

Sedan var det dags att utrymma lokalen, ge plats åt funktionärerna som skulle ha möte, och sedan titta på SM-finalerna som avgjordes på kvällen. 

Tack alla härliga ledare för en väldigt rolig eftermiddag. Jag hoppas att vi ses snart igen!

 

 Tack också till Annika Edin som agerade sidekick, otroligt förtjänstfullt!

Skribent: Erika Meeker
Epost: Adressen Gömd

 

Nationell Sponsor

    arena_new_black_90web

Våra partners

Städa Sverige

Postadress:
Svenska Simförbundet
Heliosgatan 3
120 30 Stockholm

Kontakt:
Tel: 0104765300
Fax: +4687246861
E-post: This is a mailto link