Hoppa till sidans innehåll

Anvisningar funktionärsutbildningar


Anvisningar gällande funktionärsutbildningar som ordnas av förening/föreningar

1. Förening som anordnar en funktionärsutbildning på uppdrag av Östsvenska Simförbundet (tävlingsfunktionär alt. distriktsfunktionär) meddelar detta till distriktet genom att maila inbjudan eller underlag för utbildningen till This is a mailto link. Föreningen kan få hjälp med inbjudan av ÖSSF som har en mall.

2. Inbjudan och anmälningsformulär läggs då ut på www.össf.se
under rubriken Utbildning och Funktionärsutbildning samt som ett nyhetsinlägg. Alla anmälningar ska gå via Östsvenska SFs anmälningssida, även om det är en förening som arrangerar. 

3. Innan utbildningen skickar ÖSSF ut en deltagarlista till kursledaren, som rapporterar tillbaka närvaron i ett mail.

4. Efter fullgjord praktik ska föreningens funktionärsansvarige bekräfta att respektive deltagare fullgjort sin praktik genom att maila deltagarens namn, förening och personnummer till This is a mailto link. Därefter är deltagaren godkänd och funktionärskort skickas till föreningen. Detta intyg kan användas vid praktik hos annan förening.

Övrigt: Föreningen själva beställer kursmaterialet från Sisu Idrottsböcker och står för arvodet till utbildaren. Arrangerande förening kan såklart ta ut en avgift för gästande klubbars deltagande. Vi rekommenderar en avgift på 200kr exkl. kursmaterial. Materialet kan ha en veckas leveranstid så det är bra om alla anmälningar har kommit in ca 1,5 vecka innan kursen.

Har du några frågor är det bara att höra av dig.

Hälsningar Fredrik

Uppdaterad: 13 FEB 2018 09:12

Postadress:
Östsvenska Simförbundet
Jönköpings SS, Elmiavägen 4
554 54 Jönköping

Kontakt:
Tel: 0104590325
E-post: ostsvenska@svensksim...

Se all info