Hoppa till sidans innehåll

Ledarutbildning


Östsvenska Simförbundet bedriver nedan beskrivna ledarutbildningar. Inbjudan och anmälan till dessa utbildningar finns på vår anmälningssida.

Simidrottsledare - Första utbildningen i Svenska Simförbundets utbildningsstege. Denna är en av tre delar för att kunna få intyget som Assisterande Simidrottsledare. De andra två delarna är RF-Sisus Grundutbildning för Tränare (GUT) och en HLR-utbildning. Läs mer här om denna Nivå 1 - Assisterande Simidrottsledare. För att bli godkänd  och få intyg efter utbildningen ska detta formuläret fyllas i.

Simlärarutbildning - Vid behov arrangerar vi denna utbildningen och planen är att samarbeta med ett eller två av våra distriktsgrannar för att få det att fungera. Läs mer här om nivå 2 i utbildningsstrukturen.

Simlinjeinstruktör 7-13 - Vid behov arrangerar vi denna utbildningen och planen är att samarbeta med ett eller två av våra distriktsgrannar för att få det att fungera. Läs mer här om nivå 2 i utbildningsstrukturen.

Föreningsutbildning BAS - Detta är en ny utbildning utvecklad i vårt distrikt som är ett enkelt och bra koncept för en internutbildning som alla föreningar kan använda sig av. Läs mer här hur du går tillväga.

Uppdaterad: 09 FEB 2022 18:06 Skribent: Fredrik Isberg
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Östsvenska Simförbundet
Jönköpings SS, Elmiavägen 4
554 54 Jönköping

Kontakt:
Tel: 0104590325
E-post: ostsvenska@svensksim...

Se all info