Hoppa till sidans innehåll

Inspiration från Svenska Simförbundet


01. Svensk simidrotts strategiska plan 2018-2025

- mer information finns på Svenska Simförbundets hemsida (klicka här...)

02. Arbetsmaterial till den strategiska planen
- Detta material är framtaget av SISU samt två av Simförbundets utvecklingskonsulenter (Martin H och Erika M). Materialet ska hjälpa din förening att ta fram er egen strategiska plan.

03. Broschyr: Simundervisning - En del av Svensk Simidrott
- Detta är en stark rekommendation gällande att simundervisning ska bedrivas av simföreningar. Det bästa vi kan göra är att kommunicera vad våra föreningar gör bra och motivera varför det är fördelaktigt att lära sig att simma genom våra simföreningar.

Text från Simförbundet: Majoriteten av våra föreningar bedriver simundervisning som en naturlig del av sin verksamhet på ett framgångsrikt sätt. Vi vet dock att det är flera av våra simidrottsföreningar, som vill bedriva simundervisning, som av olika anledningar inte har möjlighet att göra det. Vi har därför tagit fram en folder (bifogad), som vi hoppas att ni kan ha användning av i kommunikationen med olika aktörer (kommunen m.fl.), med argument för varför ni som simidrottsförening är bäst på att bedriva simundervisning. Foldern kan även användas för att informera föräldrar om vad Svensk Simidrott står för gällande simundervisning.

Uppdaterad: 12 AUG 2017 11:40

Postadress:
Östsvenska Simförbundet
Jönköpings SS, Elmiavägen 4
554 54 Jönköping

Kontakt:
Tel: 0104590325
E-post: ostsvenska@svensksim...

Se all info