Hoppa till sidans innehåll

Hem

Simskolenätverk, Alternativa tävlingar & Föreläsning på länk

28 MAJ 2020 14:29
Anmäl dig till först nätverksträffen i vårt nya simskolenätverk (för org.ledare). Berätta om era fina alternativa tävlingar och delta på intressanta föreläsningar på länk!
  • Skapad: 28 MAJ 2020 14:29

Alternativa tränings och tävlingsformer

Ulrika Sandmark driver en grupp som jobbar med Alternativa Tävlings- & Träningsformer där bl.a. vi konsulenter finns med i. Vi vill gärna ha er hjälp att få in goda exempel på alternativa tävlingsformer. Se detta Worddokument. Om du har en tävling ni är stolta för är vi tacksamma om ni vill dela med er. Ladda då ner, fyll i och skicka filen till This is a mailto link.

 

Föreläsning på länk

Vi har precis bokat upp en ny föreläsning via länk med Kajsa Hasselström Schmidt & Mikael Fredriksson som ska gå igenom Parasimningens klassningssystem, fredagen den 5 juni kl 10.00 över Zoom. https://www.svensksimidrott.se/Nyheter/hallkollpa/forelasningarvialank/

Dom önskade gärna att få in frågor på förhand till föreläsningen som kunde styra den delvis. Skicka era frågor till This is a mailto link.

På ovan länk hittar denna föreläsningen och många fler. Mycket Nöje! 😊

 

Simskolenätverk för organisationsledare

Jag har tidigare skickat ut ett mail till alla med rollerna Simkunnighetsansvarig och Organisationsledare – Verksamhetsledare i IdrottOnline. De fick alla en inbjudan till vår första nätverksträff för simskolenätverket i Östsvenska distriktet. Det såg ut som nedan och har du inte fått det mailet får du det nu:

Inbjudan till digital träff för Simskolenätverket i Östsvenska distriktet, tisdag 2/6 Kl. 19.00 – ca 20.00.

Anmäl dig till mötet med vändande e-post eller till This is a mailto link. Så får du länken till mötet som bekräftelse för din anmälan. För att jag säkert ska hinna skicka länken till mötet vill jag ha din anmälan senast Kl. 16.00 2/6.

Vi har en Facebooksida som du gärna får ansöka om att gå med i. https://www.facebook.com/groups/3251738328169828 Denna gruppen är till för de som är ansvarig för simskolan i er förening. Du ska alltså jobba organisatoriskt i någon form med er simskola för att vara med och få ut något av det vi tar upp i gruppen.

Agenda för vår första träff blir följande:

  • Inspirationsträff en dag i höst? Vad vill vi ha på en sådan och i vilka former?
  • Roller och struktur i vårt nätverk? Tänk gärna till och skicka gärna in i förväg hur ni tänker.
  • Inför sommarsimskolan – tips och utbyte av idéer.
  • Simlinjeinstruktör (SI) 2-8 – Hur arrangera den återkommande?
  • Info från Svensk Simidrott och hjälpmedel därifrån.

Har du fler punkter och frågor som du vill ta upp är du välkommen att skicka förslag.

Skribent: Fredrik Isberg
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Östsvenska Simförbundet
Jönköpings SS, Elmiavägen 4
554 54 Jönköping

Kontakt:
Tel: 0104590325
E-post: ostsvenska@svensksim...

Se all info