Hoppa till sidans innehåll

Hem

Finspångs SK söker Siminstruktör!

09 JUL 2020 11:26
Nu söker vi ytterligare en siminstruktör då intresset för att simma är stort inför hösten.
  • Skapad: 09 JUL 2020 11:26

Finspångs Simklubb är klubben för dig som är intresserad av simning. Vi strävar efter allas lika värde och att barn och ungdomar ska utveckla sina färdigheter utifrån individuella behov. Vi har flera olika simgrupper baserade på ålder och kunskap inom området. Att vara instruktör i Finspångs Simklubb omfattar simundervisning för barn och ungdomar i nybörjar- och fortsättningsgrupper. Du kommer att undervisa tillsammans med en annan siminstruktör men beroende på din erfarenhet kan ensamarbete delvis förekomma. Tillfällena kan variera från en till tre eftermiddagar/ kvällar i veckan beroende på ditt önskemål som instruktör och behov som föreligger i klubben.

Vi ser gärna att du har erfarenhet ifrån simidrotten. Har du dessutom erfarenhet av andra pedagogiska arbeten eller att arbeta med barn och ungdomar ses det som positivt. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och att vi är rätt för varandra. Krävs utbildningsinsatser kommer Finspångs Simklubb erbjuda dig utbildning inom området.

Du har en positiv framtoning, ett gott bemötande och en hög grad av personlig mognad. Vi tror att du är trygg i dig själv, ansvarstagande och innehar ett högt säkerhetstänk.

Är du intresserad och vill veta mer? Välkommen att höra av dig till oss via This is a mailto link

Skribent: Fredrik Isberg
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Östsvenska Simförbundet
Jönköpings SS, Elmiavägen 4
554 54 Jönköping

Kontakt:
Tel: 0104590325
E-post: ostsvenska@svensksim...

Se all info