Hoppa till sidans innehåll

Hem

Vill ni få Östsvenska Simförbundets Basutbildning?

05 OKT 2017 10:55
  • Skapad: 05 OKT 2017 10:55

Vill ni hålla Östsvenska Simförbundets basutbildning kostnadsfritt i er förening? Utbildningen pågår endast i 6 timmar och målet med utbildningen är att deltagarna ska få en utbildningsbas och att kunna assistera som simidrottsledare inom simundervisning eller teknikskola. Basutbildningen är ett bra första steg för er förening om ni antingen inte alls utbildar era instruktörer och/eller om ni vill utbilda instruktörer som är 15 år och yngre (det finns ingen åldersgräns för deltagarna, vilket gör att de som är för unga för Simlinjeassistent kan gå basutbildningen). Basutbildningen är kortfattat en internutbildning. Deltagarna får även ett intyg från Östsvenska Simförbundet som de kan ha till sitt CV.

1: Antingen kontaktar ni mig för att få någon/några av era rutinerade ledare i föreningen godkända som utbildare samt får på så vis tillgång till handledning och stöd för utbildaren så att ni kan köra utbildningen helt i egen regi.

2: Eller så kommer jag (Martin Harlenbäck, utvecklingskonsulent i distriktet) och kör utbildningen tillsammans med er! Isåfall gör vi det förslagsvis enligt detta upplägg (klicka för pdf-fil). Detta innebär att jag hela tiden finns med på plats och stöttar er, så att ni själva inte behöver lägga ner så mycket planeringstid för att kunna köra denna utbildning.

Mer information om Östsvenska Simförbundets Basutbildning finns här (klicka…)

Skribent: Martin Harlenbäck
E-post: This is a mailto link

Postadress:
Östsvenska Simförbundet
Jönköpings SS, Elmiavägen 4
554 54 Jönköping

Kontakt:
Tel: 0104590325
E-post: ostsvenska@svensksim...

Se all info