Hoppa till sidans innehåll

Hem

Inbjudan Höstmöte 13-14 September 2019

01 JUL 2019 09:40
  • Uppdaterad: 01 JUL 2019 09:40

Vi bjuder nu in alla klubbledare, tränare och Unga ledare till höstmöteskonferens i Jönköping 13–14 september, för att planera verksamhetsåret 2020 och tillsammans fortsätta vårt arbete med att vara ett av Sveriges starkaste distrikt inom simsport.

För unga ledare erbjuder vi en chans att till en subventionerad kostnad av endast 200 kronor inklusive mat och logi, få vara med i det demokratiska arbetet i distriktet, samt att inspireras av andra duktiga ledare, bland annat vår förbundskapten i simning Ulrika Sandmark. Ni ges också chansen att prova på konstsim.

INBJUDAN till höstmöteskonferensen finns här
-   OBS vid anmälan går det inte att ange om du vill gå det ordinarie, eller programmet för unga ledare. Vi kommer skicka ut en fråga till samtliga anmälda i ett senare skede. Således är det inte säkert att kostnaden stämmer som ni får upp vid anmälan och ni ska självklart inte betala mer än vad som står i inbjudan!

Vid höstmötet presenteras styrelsens förslag gällande verksamheten 2020, sida för sida ur höstmöteshandlingarna. Det är givetvis möjligt för alla föreningar att lägga motförslag och således viktigt att ett motförslag är konkret så att alla förstår vad en eventuell omröstningen gäller. Det är därav önskvärt att samtliga föreningar i respektive län träffas och går igenom höstmöteshandlingarna innan höstmötet. Utöver höstmöteshandlingarna är det bra att föreningarna i respektive län även diskuterat sina kategori 4 aktiviteter inför år 2020 samt sina behov av utbildningar (Basutbildning, Simidrottsledareutbildning, Funktionärsutbildningar). För att stötta respektive län till att prata ihop sig innan höstmötet, har styrelsen utsett mentorer för respektive län. Dessa är:

Östergötlands Län: Katarina Eckerberg Olsson och Bertil Wennberg
Kalmar Län: Malin Wenell och Bengt Svensson
Jönköpings Län: Niclas Stensson och Christin Berglund
Kronobergs Län: Fredrik Isberg och Jennifer Nilsson

Höstmöteshandlingarna finns här!

Om någon förening vill lägga ett motförslag redan innan höstmötet så kan ni skicka förslaget till This is a mailto link senast 31 augusti - för vidare distribution till föreningarna.

 

Gällande ansökan om sanktion för era egna inbjudningstävlingar 2020:
Vi önskar att alla föreningar i Östsvenska Simförbundet senast 10 september 2019 ansöker om sanktion på tempusstatistik.se för de egna tävlingar (inbjudningstävlingar) som ni ”förväntar” er att arrangera under 2020. Detta för att vi ska kunna ha en preliminär tävlingskalender vid Östsvenska Simförbundets höstmöte. Där kan datum ändras efter den ”förhandling” mellan klubbarna som brukar äga rum och sanktion kommer därefter ges direkt efter höstmötet. Tävlingar kan självklart också läggas in i Tempus efter höstmötet, men då tar vi hänsyn till övriga tävlingar som redan fått sanktion.

Skribent: Martin Harlenbäck
E-post: This is a mailto link

Postadress:
Östsvenska Simförbundet
Jönköpings SS, Elmiavägen 4
554 54 Jönköping

Kontakt:
Tel: 0104590325
E-post: ostsvenska@svensksim...

Se all info