Hoppa till sidans innehåll

Hem

Feedback gällande framtidsfrågor

22 AUG 2018 08:38
  • Skapad: 22 AUG 2018 08:38

På höstmötet i Eksjö, 31/8 - 1/9, kommer vi att ta upp nedanstående punkter som kommer från SSF (läs bilagorna i länkarna nedan, där mer info och förklaringar finns). Vi vill ge er alla möjligheten att läsa in er på punkterna och ha med er synpunkter och åsikter till höstmötet.

• Tävlingssamverkan, Två föreningar kan anmäla ett lag i en lagkappsgren på SM/JSM, DM/JDM och Sum-Sim (50m – äldsta åldersgruppen) där inte någon av föreningarna har något lag anmält och där simmare från båda föreningarna deltar.

• Utvecklingstävlingar i simning (Tävlingsformen främst avsedd för simmare 12 år och yngre, men är öppen för alla som vill och bör delta)

• Tävlingar enligt ordinarie regelverk (t ex Mer utförliga diskningskoder så att simmare och tränare förstår orsaken till diskvalificeringen).

• Tempus statistik

Bilaga 1: Info brev DSF SSF mall

Bilaga 2: Tabell Diskussionsunderlag

Vi från Östsvenska Simförbundets styrelse vill poängtera att detta är mycket viktiga framtidsfrågor och att utifrån diskussionen på höstmötet kommer vi att lämna ett gemensamt svar från vårt distrikt till SSF utredare i ärendet. Ni som är på plats på höstmötet tar med er din hemmaförenings åsikter.

Ni som inte kan delta och har åsikter och/eller frågor om detta, mailar oss på This is a mailto link senast 28/8.

Skribent: Martin Harlenbäck
E-post: This is a mailto link

Postadress:
Östsvenska Simförbundet
Jönköpings SS, Elmiavägen 4
554 54 Jönköping

Kontakt:
Tel: 0104590325
E-post: ostsvenska@svensksim...

Se all info