Hoppa till sidans innehåll

Hem

Årsmötesdagen 17 mars

17 MAR 2019 21:02
  • Uppdaterad: 17 MAR 2019 21:02

Idag har vi haft årsmötesdag med Östsvenska Simförbundet. Vi började dagen med mingel och gofika! 

Därefter följde information från utvecklingskonsulent Martin Harlenbäck, kring året som gick 2018. Hur vårt distrikt utvecklats på olika sätt under det gångna året. Vi hoppas och tror såklart på en fortsatt fin utveckling även 2019 och framåt.

Sedan pratade styrelsen genom Niclas Stensson och Katharina Seijsing mer ingående om distriktets olika målsättningar och hur vi ligger till i måluppfyllnaden mot dessa mål. Vi ska såklart bli bättre hela tiden, men det ser bra ut redan nu. Vi gick även igenom vår verksamhetsinriktning, i vilken det exempelvis går att läsa mer om distriktets målsättningar.

Därefter var det dags för dagens höjdpunkt, en väldigt inspirerande föreläsning med den oerhört engagerande Jim Thuresson. Vi fick ta del av många roliga och lärorika berättelser. 

Alla tillstånd smittar :-)

Beröm och glädje var nyckelord i Jims föreläsning, även betydelsen kring attityder, bildskapande förmåga, att bli hängiven och att ha goda vanor.

Efter denna stund av glädje var det väldigt enkelt att genomföra de traditionsenliga årsmötesförhandlingarna. Christin Berglund fick nytt förtroende som ordförande. Likaså blev Katarina Eckerberg-Olsson, Kjell Brolin och Malin Eriksson-Wenell omvalda. Detta innebär att hela styrelsen fått fortsatt fortroende av medlemsföreningarna. Ett bra jobb 2018 läggs till handlingarna och nu ser vi fram emot 2019 i Östsvenska Simförbundet! Vi är bäst (och vi lärde oss mycket av Jim)!

Skribent: Martin Harlenbäck
E-post: This is a mailto link

Postadress:
Östsvenska Simförbundet
Jönköpings SS, Elmiavägen 4
554 54 Jönköping

Kontakt:
Tel: 0104590325
E-post: ostsvenska@svensksim...

Se all info