Hoppa till sidans innehåll

Hem

Nya Utvecklingskonsulenten

17 OKT 2019 11:36
  • Skapad: 17 OKT 2019 11:36

Hej!

Jag, Fredrik Isberg är nya utvecklingskonsulenten i Östsvenska simförbundet. Ett arbete som jag med spänning ser fram emot att få gripa mig an. Jag har sedan ca 1,5 år och fram till nu varit medlem av Östsvenskas styrelse som gett mig en god inblick i distriktets arbete.

Jag bor i Alvesta med min sambo och två barn. Under det senaste året har jag utbildat mig till certifierad internationell Coach via Skandinaviska Ledarhögskolan. Tidigare har jag jobbat i Växjö Simsällskap som Chefstränare och Marknadsansvarig. Dessförinnan har jag jobbat i Ängelholms SS, Höganäs SS och Klippans SS. Den senare är min moderklubb där jag startade min aktiva karriär på 80-talet och blev Plask & Lekledare 1989. Sedan dess har jag varit ledare inom simningen. Idrotten har styrt mitt liv och gett mig massor av positiva upplevelser. Jag har även testat fotboll, badminton och en smula kampsporter när det funnits tid över.
Skolidrotten har alltid varit ett av mina favoritämne. Numera håller jag på med triathlon på motionsnivå. Musiken är också en viktig del i mitt liv. Är gammal sångare och har varit frontman i ett rockband och sjunger gärna allt från visor till opera-inspirerat.
Jag kommer att, precis som övriga Distriktskonsulenter, följa simförbundets planer och därmed också fortsätta i samma spår som Martin Harlenbäck har påbörjat.

Rollen som utvecklingskonsulent handlar om ”hjälp till självhjälp” och om jag inte själv har kunskap inom ett område som ni i föreningarna letar efter så kan jag alltid hjälpa till att hitta någon som kan.
Mina första uppgifter är att få en introduktion av simförbundet och av Martin Harlenbäck kring mina arbetsuppgifter. Därefter kommer jag att inleda ett antal föreningsbesök för att lära känna er på ett annat sätt än det som sker vid höst och årsmöteskonferenserna.

Ha det så bra, simma fort! Hoppas att vi alla föreningar tillsammans skall stärka Östsvenska Simförbundets ställning som ett av Sveriges vassaste distrikt ännu mer.


Fredrik Isberg
Utvecklingskonsulent Östsvenska Simförbundet
This is a mailto link
010-459 03 25

Skribent: Fredrik Isberg
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Östsvenska Simförbundet
Jönköpings SS, Elmiavägen 4
554 54 Jönköping

Kontakt:
Tel: 0104590325
E-post: ostsvenska@svensksim...

Se all info