Hoppa till sidans innehåll

Kallelse till extra årsmöte

29 MAR 2021 12:21
Norrlands Simförbund bjuder in till extra årsmöte den 22 april kl. 18:30.
  • Uppdaterad: 29 MAR 2021 12:21

Vid det genomförda årsmötet kunde inte inte en valberedning väljas och därför kallas härmed alla föreningar till ett extra årsmöte för att behandla frågan om valberedning.

Vi har ett gemensamt ansvar att se till att de här posterna blir fyllda. Det saknas 3 personer till valberedningen: en ordförande och två ledamöter.

Alla föreningar behöver tänka till och komma med förslag så att platserna kan fyllas. Maila This is a mailto link med ert förslag senast den 11 april 2021.

Det extra årsmötet kommer att genomföras via Teams. Årsmötet börjar 18:30 och mötesrummet öppnar upp kl. 18:00. Logga gärna in i god tid innan mötet för att säkerställa att det digitala fungerar.

Möteslänk: Möteslänk Extrainsatt årsmöte

Röstlängd: Alla föreningar som fullgjort sina skyldigheter gentemot Svenska Simförbundet, genom att insända en årsrapport och erlägga stadgeenlig avgift, erhåller en röst vid Norrlands Simförbunds årsmöte. Aktuell lista hittar ni här.

Röstberättigad: Klubbordföranden har föreningens röster. Kan ordföranden inte deltaga på mötet så måste fullmakt fyllas i. Fullmakt för ombud hittar ni här.
Med verktyget Tools/Fill & Sign i Acrobat Reader kan ni enkelt lägga till namn, signatur och datum digitalt

Dagordning

Stadgar Norrlands Simförbund

Varmt välkomna!

Skribent: Johanna Stenberg
Epost: This is a mailto link

 

Nationell Sponsor

    arena_new_black_90web

Våra partners

Städa Sverige

Postadress:
Norrlands Simförbund
Andreas Nilsson, Arnemarksvägen 71
941 92 Arnemark

Kontakt:
Tel: 0706392717
E-post: norrland@svensksimid...

Se all info