Hoppa till sidans innehåll

Anmäl dig till våra utbildningar


Scrolla bara ner på sidan så hittar du alla aktuella utbildningar i MSSF:s regi. På denna sida kommer alla våra kommande utbildningar att publiceras, 
Det går även att söka efter utbildningar i övriga landet.

Här gör man också sin anmälan till utbildningarna. Numera administreras alla utbildningar som Mellansvenska Simförbundet arrangerar genom Utbildningsmodulen i Idrott Online.

 

Sökresultat

Sortera på: Titel | Datum

Ungdomsläger Rättvik

Välkomna på Ungdomsläger i Rättvik
Målgrupp
Simmare från föreningar i Mellansvenska Simförbundet, födda 2010. För att vara med på lägret, krävs att simmaren orkar vara aktiv i 2 dagar, och kan simma ca 2 000m på 90 minuter. Simmaren ska ha sovit borta tidigare, och känner sig trygga med det.
OBS! Simmaren ska vara frisk och skadefri, så att hen från start kan delta i lägrets alla aktiviteter.

Kontaktperson: Jan Olsson Datum: 2022-05-28 - 2022-05-29 Plats: Rättvik Mer information på kurssidan
Till anmälan

Simidrottsledare - Karlskoga

Syftet med utbildningen är att ge deltagaren de simidrottsspecifika kunskaper som behövs för att verka som assisterande ledare för simning och vattenpolo på samtliga nivåer i simidrottsföreningen.

Utbildningen består av en del på webben som genomförs inför en fysisk träff. Den uppskattade tiden på webben ligger på ca 20 studietimmar och den fysiska träffen är 20 studietimmar fördelat på två dagar.

Ca tre veckor inför de fysiska kursdatumen erhåller deltagarna kursmaterial samt inlogg till den webbaserade delen av utbildningen. Den webbaserade delen av utbildningen innefattar uppgifter som deltagaren ska göra i den egna föreningen, och ska ha genomförts inför de fysiska kursdatumen.

Kontaktperson: Jan Olson MSSF, This is a mailto link Datum: 2022-06-04 - 2022-06-05 Plats: Web Mer information på kurssidan
Till anmälan

Läger Öppet vatten Falun 2022

Vi riktar oss till intresserade född 2007 och tidigaresom vill utveckla sin simning och kunskap inom Öppet vatten. Om du vill vara med och simma är kravet att du ska kunna genomföra 400 meter i öppet vatten.

Kontaktperson: Janne Olson Datum: 2022-06-17 - 2022-06-19 Plats: Falun Mer information på kurssidan
Till anmälan
 

Postadress:
Mellansvenska Simförbundet
Idrottens Hus, Pontus Widéns väg 18
722 23 Västerås

Kontakt:
Tel: 0104764835
E-post: kansli.mssf@vstmidro...

Se all info