Hoppa till sidans innehåll

Anmäl dig till våra utbildningar


Scrolla bara ner på sidan så hittar du alla aktuella utbildningar i MSSF:s regi. På denna sida kommer alla våra kommande utbildningar att publiceras, 
Det går även att söka efter utbildningar i övriga landet.

Här gör man också sin anmälan till utbildningarna. Numera administreras alla utbildningar som Mellansvenska Simförbundet arrangerar genom Utbildningsmodulen i Idrott Online.

 

Sökresultat

Sortera på: Titel | Datum

Simidrottsledare - Digital

Syftet med utbildningen är att ge deltagaren de simidrottsspecifika kunskaper som behövs för att verka som assisterande ledare för simning och vattenpolo på samtliga nivåer i simidrottsföreningen.

Utbildningen, som är helt digital består av en förberedande del som genomförs inför den del som sker under en helg. Den uppskattade tiden på den förberedande delen ligger på ca 20 studietimmar och webutbildningen under helgen är 20 studietimmar fördelat på två dagar.

Tre veckor inför den helg utbildningen arrangeras erhåller deltagarna kursmaterial samt inlogg till den förberedande delen av utbildningen. Den förberedande delen av utbildningen innefattar uppgifter som deltagaren ska göra i den egna föreningen, och ska ha genomförts inför kurshelgen som den här gången alltså är digital.

Kontaktperson: Jan Olson MSSF, This is a mailto link Datum: 2021-03-06 - 2021-03-21 Plats: Digitalt Mer information på kurssidan
Till anmälan
 

Postadress:
Mellansvenska Simförbundet
Idrottens Hus, Pontus Widéns väg 18
722 23 Västerås

Kontakt:
Tel: 0104764835
E-post: kansli.mssf@vstmidro...

Se all info