Hoppa till sidans innehåll

Sammanfattning av inkomna förslag på DM

22 OKT 2021 11:00
Vid DM/JDM i simning i Västerås 2-3 oktober hade Mellansvenska simförbundet ett bord i foajén där representanter från styrelsen fanns tillsammans med våra nya informationsfoldrar och en ”Förslagslåda”.
  • Uppdaterad: 22 OKT 2021 11:00

Sammanfattning av förslagen

Vi fick in ca 85 st lappar med mycket spännande förslag och kommentarer kring områden som läger, tävlingar och information. Vi har sammanställt dessa i ett dokument (flera av förslagen kom flertalet gånger men vi har försökt att göra en lättläst sammanställning).

Berörda kommittéer i styrelsen kommer att titta vidare på dessa förslag och vi kommer även att diskutera i vår Mentor- och Trainee grupp. Förhoppningen är också att ha lite mera att informera om vid Simidrottsforum i Örebro 20-21 november. Om du har tankar och ideér kring något av förslagen och kanske också vill vara med att jobba med något av dessa hör då gärna av dig till någon av oss i styrelsen.

Styrelsens fortsatta mål är att vara mera synlig vid våra simtävlingar som MSSF arrangerar i samarbete med distriktens föreningar (Simiaden, UGP, SumSim och DM/JDM). Detta kan innebära allt från att vi har vårat bord med beachflaggor, informationsfoldrar och andra aktiviteter till att vi minglar runt på tävlingen i våra blå tröjor.

Vid kommande UGP tävlingar, 16-17 oktober, kommer vår Utvecklingskonsulent Victor Lindekrantz att besöka Falun och Göran Wahlstedt och Ulf Högqvist att befinna sig i Säffle. Vid SumSim i Uppsala 13-14 november kommer vi att ha vårat bord med bla ”Förslagslådan”. Vi hoppas på att många besöker oss för att diskutera kring de ämnen som ni känner är viktiga.

Vid distriktets hopp- och konstsimstävlingar finns oftast styrelsens representanter Mathz Lindberg och Ann Speychal.

Vänliga hälsningar

Maria Edstedt
Ordförande MSSF


Sammanfattning av förslagen

Skribent: Jan Olsson
E-post: Adressen Gömd

 

SISU_Webb_IF_190X190_samverkan

 

 

Postadress:
Mellansvenska Simförbundet
Idrottens Hus, Pontus Widéns väg 18
722 23 Västerås

Kontakt:
Tel: 0104764835
E-post: kansli.mssf@vstmidro...

Se all info