Hoppa till sidans innehåll

Konstsimmare från ÖSA på EJM

08 JUL 2022 09:14
Här kommer en rapport från Filippa Speychal och Danai Syriopoulou som varit i Alicante, Spanien och representerat Sverige på EJM i konstsim.
  • Skapad: 08 JUL 2022 09:14

Danai och Filippa inledde mästerskapet med att simma både tekniskt och fritt par på ett riktigt bra sätt som gav mersmak inför kommande träning och tävlingar.

Efter att har kört paren så var det dags för Danai att köra sina solon (fritt och tekniskt). Fina poäng av domarna och ett nytt personligt rekord i det fria programmet. 

Nedan finner ni vad Filippa och Danai skriver om mästerskapet. 

Det är en otroligt mäktig känsla bara att vara här. Allt ifrån arenan, hur proffsigt allt är upplagt men framförallt att se alla fantastiska simmare från andra länder. Det är en stor skillnad att kunna se dem i verkligheten mot att kolla på en skärm hemifrån.
Att väl köra paret kändes overkligt, då detta varit något man drömt om länge. Men framförallt har det även varit väldigt kul. Från den här tävlingen kommer jag ta med mig massor av nya erfarenheter och jag har blivit inspirerad till att fortsätta träna ännu mer och se vad som kan hända i framtiden. //Filippa

Solot kändes riktigt bra båda dagarna! Jag fick massor av energi av alla som hejade både hemifrån men även på plats. Det var bland annat min före detta tränare, vänner, familj men även det grekiska laget här i Spanien som hejade på för fullt. Det kändes starkt genom hela programmet och det var extra viktigt för mig att prestera på det fria solot. Jag blev helt överlycklig när jag såg att det blev personbästa! Fria solot uppskattades med den spanska låten och vi fick generellt väldigt bra feedback från domarna! Jag hoppas att jag kan uppleva något så pass mäktigt nästa år med och förhoppningsvis klättra upp på resultatlistan. //Danai

Vi vill även informera om att Agnes Gustavsson var med som tränare på EJM och även hon har nog fått med sig en massa ny inspiration att utveckla konstsimmet här i ÖSA!

Vi säger stort GRATTIS till fina prestationer och lycka till med er fortsatta utveckling!

Skribent: Jan Olsson
E-post: Adressen Gömd

 

SISU_Webb_IF_190X190_samverkan

 

 

Postadress:
Mellansvenska Simförbundet
Idrottens Hus, Pontus Widéns väg 18
722 23 Västerås

Kontakt:
Tel: 0104764835
E-post: kansli.mssf@vstmidro...

Se all info