Hoppa till sidans innehåll

Utdelning av Arena presentkort

20 DEC 2021 11:00
I MSSF samarbete med Arena har vi i år tagit ut ett antal presentkort som ska fördelas inom distriktets aktiva.
  • Skapad: 20 DEC 2021 11:00

För simningen delade vi ut 8 st presentkort på 500 kr till de 6 simmare som uppnådde högsta FINA poäng på Sum-Sim region i Uppsala, samt att vi lottade ut 2 presentkort bland de som lämnade in förslag på vad MSSF kan utveckla.

Simmare var:
Nike Söderström, Upsala S – Sara Strömsöe, Gävle SS – Sammi Thai, Eskilstuna SK
Tage Helin, Upsala S – Hugo Swanson, Gävle SS – Erik Mulikov, Säffle SS
Lottvinnarna var:
Ellen Roos och Annelie Sterling

För de övriga simidrotterna har MSSF styrelse beslutat att dela ut 4 stycken presentkort på 1000 kr till en aktiv inom Parasim, Simhopp. Vattenpolo och Konstsim.

Dessa aktiva är, tillsammans med motiveringarna:

Parasim - Lina Watz, Karlstads SS – för sitt inspirerande sommarprat i SR P1 och fina insatser på Paralympics

Simhopp –  Mikaela Dietmann, Bofors SHK - Mikaela har under det gångna året tagit ett stort kliv i sin utveckling. Hon har arbetat på ett målmedvetet sätt med sin styrketräning som har resulterat att hon har förbättrat sin tävlingsserie med högre svårighetsgrad och fler avancerade hopp. Under det gångna året har Mikaela visat en stor träningsflit och i stort sett inte missat en träning. Utöver träningen har hon skött sina studier med fina resultat. Genom sin flit har detta arbete fört henne till en plats i Junior-VM laget till Kiev i Ukraina. Hon har också tagit en plats till Nordiska Senior- och Juniormästerskapen i Helsingfors.Nästa år går hon in som senior vilket hon är väl förberedd för.

KonstsimDanai Syriopoulou, ÖSA - Danai får detta för hennes bredd, hon är med i landslaget, simmar även solo, par, lag och kombination på högsta nivån. Under året har hon i lag och kombination varit med och tagit SM-guld och i solo och par tagit silver på SM och Ungdoms-SM. På Junior-SM blev det guld i kombination samt tekniskt och fritt lag. Men även 2 guld i par (tekniskt och fritt). I solot blev det två silver. Detta visar på hennes bredd, på högsta nivå! 

VattenpoloLinus Sundin, Västerås SS – Linus är en ambitiös spelare som med stor energi och vilja gör jobbet för att bli så han kan. Linus har varit involverad i landslagsverksamheten och spelat med Falun i allsvenska och Hellas i elitserien

 

Vi säger stort grattis till alla dessa duktiga ungdomar!!

Hälsningar från styrelsen i MSSF

Skribent: Jan Olsson
E-post: Adressen Gömd

 

SISU_Webb_IF_190X190_samverkan

 

 

Postadress:
Mellansvenska Simförbundet
Idrottens Hus, Pontus Widéns väg 18
722 23 Västerås

Kontakt:
Tel: 0104764835
E-post: kansli.mssf@vstmidro...

Se all info