Hoppa till sidans innehåll

Simidrottsforum Mellansvenska 24-25 oktober

04 MAJ 2020 14:03
Boka in helgen 24-25 oktober för Mellansvenskas Simidrottsforum!
  • Uppdaterad: 04 MAJ 2020 14:03

Vi har tänkt att genomföra Simidrottsforum Mellansvenska som planerat 24-25 oktober i Örebro. Eftersom regeln om högst 50 personer, fortfarande gäller, kommer vi erbjuda 40 platser, och Coronaanpassa forumet på ett bra sätt med mellanrum mellan stolar, tillgång till handsprit och genomtänkta gruppaktiviteter.

 De 40 första som anmäler sig via länken, får vara med. Vi hoppas på att även kunna erbjuda er att vara med på länk, men det är inte klart än, utan vi återkommer om det.

 Vi har förlängt anmälan till den 3 september. Om du bara vill vara med på länk, och inte tänker åka till Örebro i vilket fall som helst, vill jag att du mejlar till mig istället för att anmäla dig på länken. Som jag skrev, kan vi inte lova att det fungerar att webbsända.

Se till att denna inbjudan sprids i era föreningar, så att de som ska ha den, får den.

 Vi reserverar oss förstås för att vi kan tvingas ställa in med kort varsel, men hoppas naturligtvis på att vi kan öppna upp för fler än 40 anmälda, men det är ju sådant som vi inte rår över. Om och när saker förändras, kommer du att kunna läsa om det på hemsidan.

 Hör av er till mig om ni har frågor.

Klicka här för mer information om programmet mm

Skribent: Erika Meeker
E-post: Adressen Gömd

 

Arena_ logga

 

SISU_Webb_IF_190X190_samverkan

 

 

Postadress:
Mellansvenska Simförbundet
Idrottens Hus, Pontus Widéns väg 18
722 23 Västerås

Kontakt:
Tel: 0104764835
E-post: kansli.mssf@vstmidro...

Se all info