Hoppa till sidans innehåll

Anmäl er förening till Swim of Hope!

30 JUN 2020 16:17
Nu finns det möjlighet att samla in pengar till er förening och till den livsviktiga barncancerforskningen genom att anmäla er till en ny omgång av Swim of Hope! Vi har listat några tips kring hur ni kan gå tillväga för att kunna köra eventet i år.
  • Skapad: 30 JUN 2020 16:17

Förra året samlade Swim of Hope in totalt 1077800kronor till den livsviktiga barncancerforskningen som ger stöd till drabbade barn och deras familjer. De senaste 6 åren har Swim of Hope genererat över 4 miljoner kronor till kampen mot barncancer och lika mycket till landets simidrottsföreningar

Swim of Hope är ett evenemang för simidrottsföreningar som vill bidra till ett viktigt ändamål och samtidigt samla in pengar till sin egen förening. Det är alltså ett enkelt sätt för er förening att dryga ut klubbkassan och samtidigt bidra till att barn med cancer får den vård och det stöd de behöver. Ni väljer själva när under året ni vill genomföra ert evenemang och under hur många dagar. 


Förslag på hur ni kan genomföra ert Swim of Hope tryggt och med minskad risk för smittspridning:

  • Arrangera Swim of Hope under flera dagar eller under en hel vecka för att minska trängsel och antalet personer i och runt bassängen.
  • Genomför Swim of Hope med bara en grupp åt gången, förslagsvis under redan planerad träningstid.
  • Registrera ert evenemang och skapa er anmälningssida här.

Vid frågor gällande Swim of Hope, kontakta Malin Paulsson som är projektledare på Barncancerfonden. Mailadress: This is a mailto link

Anmäl er förening som arrangör redan idag!

www.swimofhope.se   

Skribent: Sara Johansson
E-post: Adressen Gömd

 

Nationell Sponsor

    arena_new_black_90web

Våra partners

Städa Sverige

Postadress:
Mellannorrlands Simförbund
Johan Sundqvist, Långgatan 31
871 30 Härnösand

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: mellannorrland@svens...

Se all info